kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5334
EURO
34,9533
STERLIN
40,6970
BITCOIN
$63.585
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Londra’dan kanser hastalarına destek balosu

10.10.2016
0
A+
A-

 

dsc_2432

Londra’da iki senedir faaliyet gösteren İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneği, 2. kuruluş yılına ithafen toplum simalarını bir araya getiren balo düzenledi.

Neslihan Çakır’ın sunuculuğunu yaptığı ve 9 Ekim Pazar akşamı Kuzey Londra’da bulunan Meridian Grand London’da gerçekleşen baloya Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, Sefire Esra Bilgiç, KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, KKTC Eğitim ve Kültür Ataşesi Gülgün Özçelik ve iş dünyasından birçok tanıdık sima katıldı. Gece boyunca Erdoğan Baca, Kıbrıs Dörtlüsü Grubu, Dogan Akın ve Bahar Gökhan müzikleriyle konuklara unutulmaz bir gece yaşatırken, Popcorn Choreography Dans Grubu’nun dans gösterileri büyük alkış aldı.

“Kendi kanser yolculuğum beni bu günlere getirdi”

Yaptıpı duygusal konuşmayla tüm salondan büyük alkış alan dernek başkanı Ayla Derya, konuşmasında 13 yıl önce kendisine konulan kanser teşhisi sonrası hayatında oluşan değişiklikleri anlatırken, İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne yolunun düşme hikâyesini anlattı.

“Kendime 10 sene önce bir söz vermiştim. Eğer kanseri yenersem hayatımdaki amacım kanserle savaşan kişilere bir nebze bile de olsa yardımcı olabilmek, onlara ümit ışığı verebilmekti. Çok şükür ki o günler, işte bu günlermiş” diyen Derya, ardından KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran’I kürsüye davet etti.

“Sağlık her şeyin başı”

Derneğin Onursal Başkanı olan KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, hayatta ne yaparsak, ne olursak olalım sağlığın her zaman birincil hazinemiz olduğunun altını çizdi.

“Birlik beraberlik içinde her türlü ilgi, katkı, yardım ve işbirliğin sağlanması için sabırla sebatla ve hoşgörülü çalışmalarla sıkıntıların azaltılması için elimizden gelen her türlü katkıyı karınca kararınca da olsa ortaya koyacağız” diyen Başaran, ayrıca Onursal Başkanlık görevinden de gurur duyduğunu belirtti. Dernek Başkanı Ayla Derya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, Atlasglobal İngiltere Müdürü Mustafa Ebgü, Leziz Restaurant işletmecisi Efsun Karalı, Muhasebeci Tevfik Zekai, İşadamı Bilal Hüseyin, Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer ve KKTC’den gelen Özlem Ratipoğlu’na plaket verdiler. KKTC’den sırf balo etkinliği için Londra’ya gelen ünlü Türk Sanat Müziği sesi Bahar Gökhan, katılımcılara harika bir müzik ziyafeti yaşattı.

Gece, kansere farkındalık yaratma ve destekte bulunma amacıyla gerçekleştirilen hediye çekilişi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.