kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5997
EURO
34,7996
STERLIN
40,3508
BITCOIN
$66.125
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

CHP UK’in başkanlık yarışına Davut Karataş da katıldı

Davut Karataş, 16 Ekim 2016 tarihinde düzenlenecek Genel Kurul’daki seçimlerde başkanlık görevine aday olduğunu ve yeni dönem için vaatlerini açıkladı.

CHP UK’in başkanlık yarışına Davut Karataş da katıldı
01.10.2016
0
A+
A-

dsc_0512

Londra, 22 Eylül 2016 – CHP İngiltere Birliği 2015-2016 döneminde geçtiğimiz Nisan ayına kadar Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Davut Karataş, 16 Ekim 2016 tarihinde düzenlenecek Genel Kurul’daki seçimlerde başkanlık görevine aday olduğunu ve yeni dönem için vaatlerini açıkladı.

”ÖZGÜN KURULUŞ İLKELERİMİZ IŞIĞINDA HEP BİRLİKTE CESARETLE ÇALIŞACAĞIZ”

CHP İngiltere Birliği yeni dönem Başkan Adayı Davut Karataş, Altı Ok Grubu’nun yeni üyelerin yanı sıra, 2015-2016 döneminde düzenlenen seçim çalışmaları, çalışma grupları ve etkinliklerde aktif görev almış tecrübeli kişileri bir araya getiren etkin ve yetenekli bir ekip olduğunu belirtti. Karataş: “Türkiye ve CHP için fayda sağlamayı amaç edinmiş bu tecrübeli ekip ile etnik ve mezhepsel ayırım yapan yıkıcı muhalefete izin vermeden hem Türkiye hem de İngiltere’deki vatandaşlarımız için birleştirici güç olmaya geliyoruz.” dedi. CHP İngiltere Birliği’nin kuruluşundan itibaren ayrıştırma yaparak fayda sağlamaya çalışan diğer adayların birleştirici bir güç olmayı hiçbir zaman başaramayacağını belirten Karataş, böyle bir durumdan bu zamana kadar CHP’nin çok zarar gördüğünü, seçilmesi durumunda katkı sağlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

chp-ingiltere-alti-ok-grubu-secim-manifestosu

Altı Ok Grubundan başkan adayı olan Karataş, seçim manifestosunda hedeflerindeki CHP İngiltere Birliği için çalışmalarını ‘Birlik ve Beraberlik’, ‘Toplumumuz İçin’, ‘Türkiye’nin Layıkıyla Temsili’, ‘Yetenekli ve Etkin Yönetim’, ‘Gençlik ve Kadın Kolları’ ve ‘İletişim’ gibi altı ana başlık altında topladı.

 DAVUT KARATAŞ KİMDİR?

Antakya doğumlu olan ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu Davut Karataş, Türkiye’de Koç Bank ve İktisat Bankası’nın Bilgi-İşlem bölümlerinde Sistem Mühendisi ve Bölüm Yöneticisi olarak 5 yıl süre çalıştıktan sonra Japonya’ya gitti. Dört yılı aşan Uzakdoğu’daki iş hayatından sonra ailesi ile İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşen Karataş, Londra’da CreditSuisse, HSBC ve Barclays gibi global bankalarda Finansal Risk Yönetimi Sistemleri ve Basel-2 ile ilgili projelerde Proje Yöneticisi olarak çalıştı. Halen Londra Borsası’na ait LCH adlı takas bankasında Bilgi Teknolojileri Sistem Geliştirme Müdürü olan Karataş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

chp-ingiltere-alti-ok-grubu-secim-fotosu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.