kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4960
EURO
34,9488
STERLIN
40,7774
BITCOIN
$63.916
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

CHP Birleşik Krallık Gençlik Kolları yemekte buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Birleşik Krallık Gençlik Kolları düzenlenen yemekli toplantı ile bir araya geldi.

CHP Birleşik Krallık Gençlik Kolları yemekte buluştu
30.09.2016
0
A+
A-

580a4402

Cumhuriyet Halk Partisi Birleşik Krallık Gençlik Kolları düzenlenen yemekli toplantı ile bir araya geldi. Etkinliğe gençlerin yanı sıra parti yöneticileri de katıldı. CHP Birleşik Krallık Birliği Başkanı Suna Akartuna, Londra Borsası Bilgi-İşlem Sorumlusu ve CHP Birleşik Krallık Başkan adayı Davut Karataş, Bizzle Consulting Kurucusu Füsun Yaman konuşmacı olarak katıldı.

Leziz Restaurantta gerçekleştirilen toplantı ve akşam yemeğinde Brexit sonrası İngiltere’de iş ve eğitim olanakları, Türkiye’deki gelişmeler, CHP ve Gençler temaları üzerinde karşılıklı soru cevap olarak konuşmalar gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen akşam yemeğinde davetliler konuşmacılara Ankara Anlaşması hakkında ve gelişmeler konusunda sorular sorarken birçok konu hakkında da fikirler tartışılarak cevap arandı.  Yemekte konuşmacı olarak katılan CHP Birleşik Krallık Başkanı Suna Akartuna yaptığı konuşmada “CHP olarak her geçen yıl İngiltere’de daha aktif olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız, önümüzde bir kongre var. Bu sene aday olmadım fakat seçilecek olan arkadaşın buradaki seçmenlere çok güzel hizmet edeceğini ve güzel projelerle her geçen gün daha iyi noktalara getireceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu. Düzenlenen yemeğe katılanlar arasında genç bireyler, Ankara Anlaşması konusunda birçok soru sorarak konuşmacılardan bilgi aldı.

580a4399

Konu ile ilgili bilgi veren Londra Borsası Bilgi-İşlem sorumlusu ve CHP Birleşik Krallık Başkan Adayı Davut Karataş sorulan sorulara cevaplar verdi. Karataş “Ankara Anlaşması yapacak olan arkadaşlarımız Nisan Mayıs ayına kadar yaparlarsa onlar için avantaj olabilir. Çünkü İngiltere hükümeti süreci hızlandıracaklarının açıklamasını yaptılar. Geçtiğimiz günlerde ise Türk yetkililer ve Home Office yetkilileri bir buluşma gerçekleştirdi. 6 hafta içerisinde sonuç alındığını İngiliz yetkilileri belirtti.” ’ifadelerini kullandı.

580a4407

16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan Genel kurulda Başkan adayı olan Davut Karataş “CHP olarak İngiltere’de daha aktif olmak için elimizden geleni yapacağız. Gençlerin düşüncelerine, fikirlerine ve eleştirilerine her zaman dikkatli bir şekilde dinleyerek çözüm bulma arayışında olacağız. Parti olarak en büyük sıkıntımız ise ofisimizin olmaması ve bu konuda bir girişimde bulacağız.” diyerek sözlerini noktaladı. Bizzle Consulting firma kurucusu olan Fisun Yaman gerçekleştirilen buluşmada CHP Birleşik Krallık olarak hangi adımları atmalı, hangi konularda nelere önem vermeli ve konularla alakalı sorulan sorulara cevap vererek Brexit ile alakalı bilgi verdi.

580a4404

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.