kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
STERLIN
40,7826
BITCOIN
$64.060
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

CHP UK başkan adayı Dikme’den ofis vaadi

Yaklaşan CHP UK başkanlık seçimi öncesi partililer ile bir kahvaltı programında bir araya gelen başkan adaylarından Hasan Dikme, projelerini ve vaatlerini açıkladı.

CHP UK başkan adayı Dikme’den ofis vaadi
23.09.2016
0
A+
A-

h

Yaklaşan CHP UK başkanlık seçimi öncesi partililer ile bir kahvaltı programında bir araya gelen başkan adaylarından Hasan Dikme, projelerini ve vaatlerini açıkladı.

İstanbul Restaurant’ta 18 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen sabah kahvaltısında Demokrasi ve Birlik grubunun başkan adayı Hasan Dikme, Cumhuriyet Halk Partisi için kullanılabilecek güzel bir ofis açma sözü verdi. Başkan adayı Dikme konuşmasına CHP İngiltere’de yaşananların özetini anlatarak başladı. Dikme konuşmasının devamında bazı eleştirilerde bulundu. Geçirilen son 2 yılın CHP açısından kayıp olduğunu söyleyen Dikme, CHP olarak İngiltere’de çok ciddi potansiyele sahip olduklarını, CHP’de şuan mevcut yönetime her türlü desteğin verildiğini fakat yönetimin bölünmesi sonucu hiçbir faaliyetin yapılamadığını eleştirdi. Her olayda birbirlerini suçlayan grupların ikili bölünme yarattığını ve bu yüzden İngiltere’de bulunan CHP tabanının başka partilere, özellikle Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) kaydığını dile getirdi. CHP İngiltere başkan adayı Hasan Dikme, konuşmasının 2’nci bölümünde ise kaybedilen seçmenlerin CHP’ye tekrar nasıl dönebilecekleri konusunda fikirlerini ve İngiltere CHP için düşüncelerini belirtti.

16 Ekimde yapılacak olan CHP genel kurulunun, parti olarak tekrar toparlanması, örgütlenip güçlü bir yapıya tekrar kavuşması için değerlendirilmelerin yapılması gerektiğini belirten Dikme CHP’nin İngiltere’de birinci parti olabilmesi için, parti içi hiziplerden uzaklaşılması gerektiğini sözlerine ekledi. Dikme tüm CHP’lilerin bu süreçte birbirine destek olması gerektiğini vurguladı.

chp_logo_2-2

Kahvaltıya katılan misafirler ise başkan adayı Hasan Dikmen’e soru sorarak CHP’nin ilerleyen dönemlerde neler yapacağını ve hedeflerinin neler olduğunu sordu. Başkan adayı Dikme sorulan sorulara şu şekilde cevap verdi. Dikme, CHP’yi arzu edilen yere davetlilerin yani CHP’lilerin getireceğini, 16 Ekim günü yapılacak olan genel kurulda daha güzel günlere adım atacaklarını, çok daha farklı bir CHP İngiltere olarak başlangıç yapacaklarına inandığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi İngiltere 16 Ekimde yapılacak olan Genel Kurul hakkında bildiri yayınlayarak şu bilgilere yer vermişti: “CHP Birleşik Krallık Birliği, 16 Ekim 2016 Pazar günü 1. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirecektir. Bu Genel Kurul Toplantısı’nda Birlik Başkanlığı, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyelikleri için seçimler yapılacaktır.

Seçme ve seçilme haklarına sahip olmak için en geç 13 Ekim tarihine kadar üyelik başvuru ve aidat ödeme/yenileme işlemlerinizi tamamlamanız gerekecektir. Birliği’miz, İnternet üzerinden, posta aracılıyla veya elden üyelik başvuru ve aidat ödemeleri kabul etmektedir. Bu işlemler hakkında detaylı bilgileri Genel Kurul etkinlik sayfamızda veya üyelik durumunuzu sorgulamak istiyorsanız, adınız, soyadınız ve doğum tarihinizi içeren bir emaili genelkurul@chpingiltere.org.uk adresine yollayabilirsiniz.’’

CHP UK Genel Kurul, 16 Ekim’de EPIC Dalston salonunda (13 Stoke Newington Road, London, N16 8BH) saat 12.00’de başlayacak. Yapılan konuşmaların ve soru cevapların ardından kahvaltı sonlandırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.