kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.886
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Doğtaş Londra’da büyümeye devam ediyor

Açıl Grup tarafından Birleşik Krallık’ta evleri süsleyen Doğtaş, Londra’daki 5’inci şubesini Brent Cros’ta açtı.

Doğtaş Londra’da büyümeye devam ediyor
29.05.2016
0
A+
A-

d1

 

Açıl Grup tarafından Birleşik Krallık’ta evleri süsleyen Doğtaş, Londra’daki 5’inci şubesini Brent Cros’ta açtı. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılışta kurdeleyi Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Brent Belediye Başkanı Parvez Ahmet, Doğtaş CEO’su Hulusi Avar, Açıl Grup / K and A Ventures Genel Başkanı Enis Behar Menda, yatırımcılar Şükrü Açıl, Veyis Açıl ve Mehmet Kocakerim birlikte kesti. Açılışa katılına isimler arasında Türkiye’nin Londra Ticaret Müşaviri Süleyman Aytuğ Göksu, Suudi Arabistan’ın Londra’da Ticaret Müşaviri Fawaz Al Ghamdi, Brent Belediyesi Meclis üyeleri Bhangwanji Chohan, Red Colwill, Abdi Aden, Arshad Mahmoot ve Ketan Sheth yer aldı.

d2

Londra Başkonsolosulu Emirhan Yorulmazlar, Birleşik Krallık’taki Türklerin müteşebbis olduklarını ve hemen hemen her hafta yeni bir işyeri açtıklarını, bundan da mutluluk duyduklarını dile getirerek, Doğtaş’a başarılar diledi. Yatırımcı Türk işadamlarını desteklediklerini kaydetti.

Brent Belediye Başkanı Parvez Ahmet, belediyesi sınırları içinde çok sayıda Türk işyeri bulunduğunu ve Türkiye’nin Londra Başkonsolosu ile ikinci defa benzeri bir açılışta karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti, “Türk mobilyaları oldukça kaliteli ve güzel, ben şahsen çok beğeniyorum. Umarım Brent’de daha fazla işyeri açarsınız. Belediyemiz içinde iş yapmak isteyen yatırımcıları bekliyoruz. Doğtaş’a başarılar dileriz.” diye konuştu.

d3

1000 metrekare üzerine kurulu, 3 katlı işyerinde, ev döşemesinde kullanılan çeşitli mobilya ve aksesuarlar satışa sunuluyor. Doğtaş’ın Londra’da ilk mağazası Edmonton’da açıldı. Bunu, Harringay, Dalston,  Catford izledi. Mağaza, aralarında Paris, Berlin, Amsterdam, Viyana, Dubai, Riyad, Lefkoşa, Sofya, Kavala, Bakü, Kahire, Cezayir, Aşkabat, Erbil ve Tahran’ın aralarında olduğu topuam yurt dışı 52 işyeri arasında bulunuyor. İşyerinin bu yıl içinde 24 ek şube daha açması planlanıyor. Brent Cross South Shopping Park’ta yer alan mağazanın haftanın hergünü açık olacağı belirtildi.

Doğtaş’ın Londra’da ilk mağazası Edmonton’da açılmış ve kısa sürede Başkentin çeşitli bölgelerine yayılmıştı. Brent Cross South Shopping Park’ta yer alan mağazanın haftanın hergünü açık olacağı belirtildi.

d6 d5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.