kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5286
EURO
34,9090
STERLIN
40,7349
BITCOIN
$65.128
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Kadın Platformu’nun resim kursları başladı

Kadın Platformu’nun resim kursları başladı
28.06.2012
0
A+
A-

ikp_2Yürüttüğü çalışmalarla adından övgüyle söz ettiren İngiltere Kadın Platformu (IKP) yeni dönem resim kurslarını, KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, KKTC Londra Eğitim ve Kültür Ataşesi Hasan Sarper Kortay ve TSM sanatçısı Nusret Gümüşboğa’nın katılımlarıyla başlattı.

Kuzey Kıbrıs Türk Dernekleri Konsey binasında, hanımlara yönelik, ücretsiz olarak gerçekleştirilen kursların eğitmenliğini Ressam Bahar Sert ve Resim Öğretmeni Naomi Pratt, koordinatörlüğünü ise platformun saymanı Emine Arslan üstlendi.

Kursun açılış gününde hazır bulunan KKTC L

ondra Temsilcisi Oya Tuncalı yaptıgı açılış konuşmasında, “İKP’nin vatandaşlarımızın yararına yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine desteğimiz sürecektir, platformun çalısmalarını takdirle takip etmekteyiz” dedi.

Kurslar hakkında açıklama yapan İKP kurucu ve yöneticisi Nilgün Yıldırım ise şunları söyledi:

ikp_1

“Gönüllü çalışmalara gönlünüzü koymazsanız başarılı olamazsınız. Biz genç ve dinamik gönüllü ekibimizle birlikte, dört yıldır kesintisiz şekilde, kadınlara yönelik özgüven gelişimi programı çerçevesinde çesitli kurslar yürütüyoruz. Büyükelçiliğimiz ve Başkonsolosluğumuzun desteğiyle MEB’nin gönderdiği öğretmenlerimizle geçen yıl düzenledigimiz Ebru-Takı kurslarımıza bu yıl nakış kurslarını da ekleyerek devam ediyoruz, bunun ön çalışmaları sürüyor. Bugün başladığımız Resim Kurslarımızı tamamlayan kursiyerlerimiz sene sonunda açacağımız geleneksel resim sergimiz ile başarılarını sergileme, çocuklarına ve çevrelerine örnek olma şansına sahip olacaklardır. Kurslarımız için platforma sponsor olan LTR yöneticisi ve Konsey Başkanı Ahmet Baştürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Resim kurslarımızın dört yıldır yöneticisi olan ressam Bahar Sert, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek konusunda gençlerimize örnek teşkil etmektedir. Bu yıl Bahar Sert’e yardımcı olarak, resim öğretmenimiz Naomi Pratt da ekibimize katılmıştır. Platformun çalısmaları Türkiye’deki belediyeler, dernek ve kuruluşlarla çok uluslu AB destekli ortak projeler şeklinde yürütülmektedir. Eylül ayında Aile Eğitimi Programına başlayacağımızı da memnuniyetle duyuruyoruz.”

Kurs yeri: CTCA binasi; 76 Mountgrove Road,Highbury,London N5 2LT En yakın metro istasyonu:Finsbury Park

Kurs gün ve saati: Her Cuma saat;12:00-14:30

Detaylı Bilgi : Kurs Koordinatoru & IKP Saymanı: Emine Arslan 07725708705

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.