kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
STERLIN
40,8126
BITCOIN
$63.980
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

“Hastalıkların Kaynağına Giden Yol” semineri Londra’da

Regresyon terapisti, “Dünya ve Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği üyesi” Pınar Gogulan, 31 Ocak Pazar günü konuyla ilgili seminer veriyor.

“Hastalıkların Kaynağına Giden Yol” semineri Londra’da
29.01.2016
0
A+
A-
Pınar Gogulan

Pınar Gogulan

Regresyon terapisti, “Dünya ve Avrupa  Regresyon Terapistleri Birliği üyesi” Pınar Gogulan, 31 Ocak Pazar günü konuyla ilgili seminer veriyor.  İngiltere Kadın Platformu ve Lifetime Learning Organisation’un  ortaklaşa düzenlediği seminer, halka açık ve ücretsiz

Londra’da uzun zamandır beklenen “ Hastalıkların Kaynağına Giden Yol” semineri, 31 Ocak Pazar günü gerçekleşiyor.

İngiltere Kadın Platformu ve Lifetime Learning Organisation işbirliği ile düzenlenen seminerde, Dünya Regresyon Terapistleri Birliği ve Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği üyesi, Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği PR komitesi üyesi Pınar Gogulan, hastalıkların kaynağına giden yol konusunda aydınlatıcı, öğretici, eğitici bir seminer verecek.

School of Younity’nin kurucusu Pınar Gogulan, bugüne kadar İstanbul, Ankara, İzmir,Bodrum, Lefkoşa, Girne ve çeşitli merkezlerde konusuyla ilgili seminerler verdi. Geçmiş ve şimdiki yaşam terapisti Gogulan, panic ataktan kansere, egzemadan kalp rahatsızlığına kadar değişik rahatsızlıklar konusunda danışanlarına şifa dağıtan bir uzman.

31 Ocak Pazar günü, Lifetime Learning Organisation ve İngiltere Kadın Platformu işbirliği ile düzenlenen seminer, halka açık ve ücretsiz. Seminer adresi: “Angel House, 225 Marsh Wall, London E14 9FW” Seminer, saat 14.00-16.00 arasında düzenleniyor.

PINAR GOGULAN KİMDİR?

Pınar Gogulan, Essex Üniversitesi, Finansal Ekonomi bölümü mezunudur. 13 sene Londra’da, 1 sene New York’da yaşamış ve çeşitli lider finans şirketleri ve bankalarda yönetici pozisyonunda çalıştı.  İkinci oğlu Can Leo’yu doğururken yaşadığı ölüme yakın deneyimden sonra psişik yeteneklerini fark edip finans dünyasına veda etti.  Regresyonun kendi yaşamında yarattığı olumlu etkileri deneyimleyen Pınar Gogulan, IBRT (Dünya Regresyon Terapisitleri Birliği) ve EARTh (Avrupa Regresyon Terapistleri Birliği) onaylı eğitim veren RadianceD Okuldan Regresyon Danışmanlığı eğitimini almış ve diploma sürecini de başarıyla tamamladı. EARTh üyesi olan Gogulan, her sene regresyon kongrelerine ve çeşitli ileri teknik eğitimlere katılmakta ve öğrendiği tüm yeni teknik ve bilgileri seanslarına yansıtmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’daki yüzlerce danışanının şifasına şahitlik eden Gogulan hem kendi hem de danışanlarının seanslarında şahit olduğu olumlu değişimleri ”Younity” isimli bloğunda paylaşmaktadır.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.