kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5697
EURO
34,9628
STERLIN
40,5908
BITCOIN
$64.233
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
10°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Axis’ten, Tottenham’da ücretsiz Badminton kursları

Axis Okulları Tottenham’da yaşayanlara yönelik West Green Road’ta bulunan Park View okulunun spor salonunda badminton kursları başlatıyor.

Axis’ten, Tottenham’da ücretsiz Badminton kursları
08.11.2015
0
A+
A-

badmintonkursu

 Axis Okulları Tottenham’da yaşayanlara yönelik West Green Road’ta bulunan Park View okulunun spor salonunda badminton kursları başlatıyor.  Haringey Belediyesi ile işbirliği kapsamında gerçekleşecek kurs 8 Kasım’da başlayacak.

Proje Sorumlusu Gökhan Ömür yaptığı açıklamada Haringey bölgesinde genç yaşta kilo problemi yaşayan yüzlerce insan olduğunu ve özellikle de şeker hastalığı gibi insanı ömrü boyunca iğnelere tutsak edecek türden sıkıntıların Türk toplumunda çok görüldüğünü ifade etti. Ömür sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Geçen sene masa tenisi projesi ile onlarca insanı düzenli spora başlatan kurumumuz bu sene de badminton sporunu halkımıza tanıtmayı hedef edindi. Yalnızca bir defaya mahsus £14 kayıt ücreti alınacak olan kursta 8 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren 10 hafta boyunca hem egzersiz hem de eğlenceli ve tempolu bir spor programını tecrübeli spor hocamız Göksel Çallı idaresinde bulabilirsiniz’

badminton1

SPOR MALZEMELERİ AXIS OKULLARINDAN

Göksel Çallı ise ‘Badminton da nesi demeden önce bu eğlenceli sporu sıfırdan öğrenme imkanını bir tatmanızı isteriz’ diyerek bu sporu yapmaya herkesi davet etti. Uzmanlara göre menisküs ve bel rahatsızlığı olanların dışında incinme riski neredeyse hiç olmayan ve bir o kadar da yağları eritmeye fırsat tanıyan bu spor dalında raketiniz ve tüm malzemeleriniz Axis okulları tarafından temin edilecek. ‘Katılımcıların sadece spor elbiselerini giyinip bir havlu ve yanlarına yeterli miktarda su almaları kafi olacaktır’ diyen Çallı ‘18 yaş üzeri bay-bayan herkesin katılabileceği programımızda siz ve dostlarınızı görmekten mutluluk duyacağız’ diyerek ailecek katılımın da mümkün olduğunu tekrar belirtti. İleri düzey oyuncuları da mahrum etmeyen program beginners ve advanced players olmak üzere iki gruba ayrılmış görünüyor. Program hakkındaki ayrıntılı detaylar şöyle:

Free Badminton Sessions*

Adres                                                              : Park View School (West Green Road, N15 3QR).

Beginners (Yeni başlayanlar)                        : 12pm – 1.30pm

Advanced Players (Tecrübeli Oyuncular)     : 1.30pm – 3pm

Gender (Cinsiyet)                                          : Mixed (Karma)

Age (Yaş Grubu)                                            : Adults only (Sadece yetişkinler)

Day (Günler)                                                  : Sundays (Pazar)

Kayıt için irtibat numarası 0207 607 9330, web adresi ise www.tuitioncentres.org .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.