kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$70.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Polis, Doğan’ı üç ay sonra ailesine teslim etti

Polis, Doğan’ı üç ay sonra ailesine teslim etti
19.04.2012
0
A+
A-

Cenaze1Leicester şehrinde kebap dükkanının üst katındaki dairede cinayete kurban giden Doğan Doğan’ın cenazesi,  yaklaşık 3 aylık incelemelerin ardından Leicester Polisi tarafından ailesine teslim edildi.

Üç çocuk babası 50 yaşındaki Doğan için İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde bir tören düzenlendi. Törende, Leicester Emniyet Müdürlüğü’nden Dedektif Müfettiş Simon Shuttleworth, bir konuşma yaptı.

8 Ocak Pazar günü öldürülen Elbistanlı kebapçı Doğan’ın cenaze törenine 500’ün üzerinde kişi katılırken

Dedektif Müfettiş Simon Shuttleworth, tercüman Detektif Constable Tülay Kaplankıran aracılığıyla olayla ilgili olarak bir konuşma yaparak ardından soruları yanıtladı.

Cinayetle ilgili 3 kişinin tutuklandığını ifade eden Dedektif Müfettiş Shuttleworth, “Doğan Doğan’ın katil zanlıları, 30 Nisan Pazartesi günü Leicester Kraliyet Mahkemsesi’nde 12  kişilik jüri heyeti önüne çıkarılacaktır. Cinayeti bunların işlediğine inanıyoruz. Elimizde sağlam deliller var. Son söz mahkemenindir” dedi.

PARAYI İSTEDİLER

İşleniş bakımından cinayetin Hizbullahçılarla benzerlik taşıdığını öne süren dinleyicilerden bir kişinin, “Doğan, Hizbullahçılar tarafından öldürülmüş olabilir mi?” şeklindeki sorusuna ise Shuttleworth, “Hayır. Doğan, bir haftasonu üzerindeki parayı gasp etmek isteyen adi suçlular tarafından öldürüldü. Mahkemeye sunulan kanıtlar da bu yönde” yanıtı verdi.

Toplum olarak polise güvenildiğini ve polisin olayı aydınlacağına inandığını söyleyen başka bir dinleyicide, cenazenin, aileye çok geç verilmesinden duyduğu rahatsızlığı, “Dini inacımıza göre, ölen bir kişinin naaşının bu kadar uzun süre bekletilmesi doğru değildir” sözleriyle dile getirdi.

Akabinde, Nurettin Caferzade eşliğinde kılınan cenaze namazı ardından merhumun eşi İnci Doğan ve 3 çocuğu, aralarında merhumun kardeşleri Mustafa- Ali Doğan, amca çocuğu Hüseyin Doğan’ın da yer aldığı diğer akrabaları, kapıda taziyeleri kabul ettiler.

Merhumun naaşı, doğum yeri olan Kahramanmaraş’a bağlı Elbistan’ın Hançıplak Köyü’nde, Cumartesi günü toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.