kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.650
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Yaşlılar Derneği’nden Tuncalı’ya ziyaret

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, Güney Londra Sydenham Türk Yaşlılar Derneği’ni, geçtiğimiz Perşembe günü, Temsilcilik binasında kabul etti.

Yaşlılar Derneği’nden Tuncalı’ya ziyaret
30.06.2015
0
A+
A-

yaslilar2

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, Güney Londra Sydenham Türk Yaşlılar Derneği’ni,geçtiğimiz Perşembe günü, Temsilcilik binasında kabul etti.

Temsilciliğin Londra’da faaliyet gösteren Kıbrıslı Türk Derneklerle yakın ilişki içinde olma ve sorunlarına çözüm arama faaliyetleri çerçevesinde Sydenham Türk Yaşlılar Derneği temsilcileri ile biraraya gelen Tuncalı, derneğin genel gidişatı ve etkinlikleriyle ilgili bilgi aldı. Dernek Başkanı Yusuf Mehmet, Yardımcısı Hamza İbrahim Hoca, faal üyeler Ayla Mustafa ve Zeliha Bekir, dernekleri hakkında bilgi verdi ve sorunlarını aktardı.

Büyükelçi Oya Tuncalı, dernek yetkililerini dinledikten sonra, kendi görüş ve düşüncelerini aktardı. Londra’da faaliyet gösteren tüm Kıbrıslı Türk derneklerle iletişim içinde olmaya çalıştıklarını ifade eden Tuncalı, görüşmenin sonunda: “Ne zaman isterseniz, bizleri ziyarete gelebilirsiniz. Temsilcilik binası, sizlere her zaman açıktır. KKTC Londra Temsilciliği olarak, önemli görevlerimizden biri de, burada yaşayan Kıbrıslı Türklere, yalnız olmadıklarını, KKTC devletinin yanlarında olduğunu hissettirmektir. Sorunlarınızı paylaşalım, beraber çözüm arayalım. Özellikle, Kıbrıslı Türk yaşlıların esenliğine yardımcı olmak; bizler için sadece bir görev değil, bir memnuniyet kaynağıdır” dedi.

Dernek Başkanı Yusuf Mehmet ve diğer dernek yetkilileri, Temsilcilik binasında sıcak karşılamadan ve ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirttiler ve sayın Büyükelçiyi ve diğer Temsilcilik çalışanlarını dernek etkinliklerinde görmekten mutluluk duyacaklarını kaydettiler. Görüşmede, Konsolos Ülkü Alemdar ve Konsolos Dilşad Şenol da hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.