kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.711
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

‘Gökhan’ın tedavisi durmasın’ çağrısı

Hackney’de bıçaklanan Türkiyeli gencin solunum cihazının kapatılmaması için başlatılan kampanyaya şimdiye kadar 2 bin imza atıldı

‘Gökhan’ın tedavisi durmasın’ çağrısı
13.02.2015
0
A+
A-
Gökhan Durmuş

Gökhan Durmuş

Hackney’de bıçaklanan Türkiyeli gencin solunum cihazının kapatılmaması için başlatılan kampanyaya şimdiye kadar 2 bin imza atıldı

Haber: Michael Daventry

Hackney’de çıkan kavga sonucu boynuna bıçak darbesi alan Türk bir gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

23 yaşındaki Gökhan Durmuş, Cumartesi gecesi Chatham Place’te saldırıya uğradıktan sonra halen hastanede komada yatıyor.

Doktorlar, Gökhan’ın annesine oğlunun büyük bir olasılıkla beyin hasarı gördüğünü ve yaşama ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ederken Durmuş’un solunum cihazının kapatılmaması için hastaneye yazılan bir internet dilekçesini şimdiye kadar 2 bini aşkın kişi imzaladı.

Gökhan’ın annesi Serpil, Londra Gazete’ye oğulunun sağ başparmağını oynattığını, bu nedenle solunum cihazının kapatılmasına izin vermek istemediğini söyledi.

İKİNCİ GÖRÜŞ İSTİYORUZ

Serpil Durmuş, “Doktorlara güvenimiz var tabii ki ama biz yine de ikinci bir görüş ve ikinci bir beyin röntgeni çekilmesini istiyoruz.

“Ama onlar Gökhan’ı içeride yalnız bıraktılar. İlaç takviyesi de kesildi ona. Bunu kabul etmemiz mümkün değil” dedi.

Gökhan Durmuş, Londra’nın en önemli travma merkezi olarak bilinen ve trafik kazası ile saldırı gibi kritik durumdaki hastaları tedavi eden Royal Free Hastanesi’nde yatıyor.

Gazetemize konuşan bir hastane sözcüsü: “Bay Durmuş uzman doktorlarımızdan en iyi tedaviyi almaya devam ediyor. Konu hakkında daha fazla yorum yapmamız yersiz olacaktır” dedi.

Cumartesi gecesi meydana gelen olaya ilişkin yaptığı açıklamada polis, Gökhan Durmuş’un Meeting Field Path’a yakın Chatham Place sokağında park halindeki Mazda 2 model siyah aracında otururken saldırıya uğradığını doğruladı.

Akşam saat 9:22 sularında çıkan olayda Durmuş’a iki erkek yaklaşmış, çıkan kavga sonucu boynuna bıçak darbesi almış.

‘AİLESİ ÇOK ÜZGÜN’

Polis, Durmuş’un aracına dönüp Homerton Hastanesi’ne gittiğini, buradan da Royal Free’e transfer edildiğini bildirdi.

Küçük yaştan futbol oynamaya başlayan Gökhan Durmuş, 8 sene önce Türkiye’nin 15 yaşaltı milli futbol takımının antrenmanlarına çağırılmıştı.

Olaya ilişkin soruşturma yürüten polis dedektifi Andy Partridge, şu ifadeleri kullandı:

“Mağdurun kendisine çok yakın bir ailesi ve büyük bir arkadaş çevresi var. Hepsi bu olay nedeniyle büyük üzüntü duyuyor.

“Yoğunlukla evlerin bulunduğu Chatham Place’de eminim ki o saatlerde dışarıda gezen ve saldırganları yakalamamıza yardımcı olabilecek bilgilere sahip birileri olmuştur.

“Bu iki adamın Chatham Place’e nereden geldiklerini, oradan nereye gittiklerini tespit etmek istiyoruz.

YOLDAN GEÇEN BİSİKLETÇİ ARANIYOR

“Özellikle Rivaz Place’de garajların yanında duran iki erkeği görebilmiş olan bir bisikletçi ile konuşmak istiyorum.

“Bu kişi saldırıdan çok kısa bir süre sonra, saat 9.30 sularında garajın yanından geçti. Bisikletçinin olaydan haberi olduğunu düşünmüyorum ama yine de ondan edinebileceğimiz önemli bilgiler olabilir.”

Konuyla ilgili bilgi sahibi olanların polisi 020 8358 0300 no’lu telefondan ya da isim vermeden Crimestoppers’a (0800 555 111) ulaşmaları isteniyor.

Yorumlar

  1. Rojda akyol says:

    Allah yardim etsin