kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
STERLIN
40,4270
BITCOIN
$63.704
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Nalbantoğlu ve Ovalı yarı finalde

Nalbantoğlu ve Ovalı yarı finalde
23.02.2012
0
A+
A-

Bugün ne giysem? yarışmasında Nalbantoğlu ve Ovalı yarı finalde yarışacak

 Türkiye'nin en çok izlenen Tv kanallarından Show Tv'de yayınlanan 'Bugün ne giysem?' yarışma programı, Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu başkan ve üyelerini programa konuk etti.

10 Şubat Cuma akşamı Londra'nın Islingon bölgesinde yer alan Desperados Restaurant'ta gerçekleştirilen 'Bugün ne giysem?' programı  elemelerine, Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu ,Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Tangül Ovalı ve Merih Salih katıldı.  Aralarında Kıbrıslı ünlü aktör Tamer Hasan ve Pop Müziğinin ünlü seslerinden Eylem ve Safiye Soyman gibi pek çok ünlü ismin katıldığı etkinlikte, ön elemeler sonucunda Türkan Nalbantoğlu ile Tangül Ovalı elemeleri geçerek İstanbul'da yarı finalde yarışmaya hak kazandılar.

 Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu, bir yarışma programının Londra'da Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu başkan ve üyeleriyle biraraya gelmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı. Elemeler sırasında heyacanlandığını belirten Türkan Nalbantoğlu, yarışma sonucunda Tangül Ovalı ile birlikte yarı finalde yarışacak  olmaktan mutlu olduğunu anlattı.

 'Ünlü aktörlerimizden biri olan ve Hollywood'daki çalışmalarıyla yakından tanınan Tamer Hasan'ın Vatan Kültürel Türk Müziği Korosuna sponsor olduğunu anlatan Nalbantoğlu, 'Tamer Hasan takdir ettiğimiz bir sanatçımız. Müziğimizin ünlü isimlerinden Eylem ve Safiye Soyman hanımefendiler de saygı duyduğumuz sevdiğimiz sanatçılar. Kendileriyle aynı ortamı paylaşmak, aynı programda yer almak mutluluk verici. ' dedi.

  'İstanbul'daki yarı finale kalmış olmak güzel. İnşallah İstanbul'da da burdaki başarıyı sağlarız.' diyen Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu, 'Bugün ne giysem?' yarışma proğramı yarı finallerinin önümüzdeki günler içinde Show TV'de ekrana geleceğini söyledi.

Caner Erdem yönetimindeki Show TV iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, "En Şık" seçilmek için yarıştığı 100 bin TL büyük ödüllü  "Bugün Ne Giysem?" hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.