kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5619
EURO
34,8813
STERLIN
40,5733
BITCOIN
$66.428
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Stoke Newington’da benzersiz bir müzik deneyimi: Soul of The North ve Tara Cunningham

Stoke Newington’da benzersiz bir müzik deneyimi: Soul of The North ve Tara Cunningham
06.06.2023
0
A+
A-

Stoke Newington’da eşsiz bir müzik ve sanat mekanı olan DB MUSIC, 23 Haziran akşamı saat 19:30’da Soul of The North ve Tara Cunningham’ı ağırlayacak.

 Karadeniz’in geleneksel ezgilerinin elektronik küresel seslerle buluştuğu Türkiye’den “Soul of The North” (Kuzeyin Ruhu) projesi  ve İngiltere’den gitarist ve besteci Tara Cuningham’ın yer aldığı farklı ve uluslararası bir kadro, Stoke Newington’daki DB Music’in sıcak ve samimi ortamında bir canlı müzik akşamında buluşacak.

 24 Stoke Newington High Street London N16 7PL adresinde, mum ışığında, ev konseri gibi bir deneyimde gerçekleşecek bu yaz akşamı dinletisinin biletlerini https://www.eventbrite.co.uk/e/db-music-presents-soul-of-the-north-and-tara-cunningham-tickets-641264277717 linkinden temin edebilirsiniz.

SOUL OF THE NORTH: Karadeniz’in geleneksel ezgilerinin elektronik küresel seslerle buluştuğu bu yeni projede elektro gitarda Çağatay Kadı, synth ve basta Bahadır Esen, vokal ve tulumda Aycan Yeter gibi usta müzisyenler yer alıyor.

Tulum ile benzer atalara ve prensiplere sahip etnik Karadeniz enstrümanı tulum, Yeter’in sesi ile birlikte ön plana çıkıyor. Ağır synth sesleri ve Kadı’nın girift gitar çalışı eşliğinde alışılmadık zaman imzaları, sizi zamanda ve Anadolu’nun kuzey manzaralarında müzikal bir yolculuğa çıkaran bir deneyime sahip.

TARA CUNNINGHAM: Londra’da yaşayan gitarist ve besteci. Grup üyesi, müzisyen ve doğaçlamacı olarak yaptığı çalışmalar “hem caz hem de avant-rock’tan beslenen kendine özgü bir stile sahip… gerçekten etkileyici” olarak tanımlanıyor. Şu anda Britanya’da müzik sahnesine damgasını vuran Tara, Caius Williams, folk grubu ‘Wanderland’, avant-caz altılısı ‘Tenderhost’ ve son olarak trip-hop grubu ‘Red Snapper’ dahil olmak üzere birçok projede işbirliği yaptı. Bu ve daha pek çok projeyle Londra’nın en ünlü mekânlarında düzenli olarak sahne alan sanatçı, çok yönlü ve gelişen becerileri, ama her şeyden önce “harika bir gitarist” (Steve Mead – Manchester Jazz Festival) olmasıyla izleyicilerden, meslektaşlarından ve eleştirmenlerden övgü topluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.