kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.355
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Kıbrıslı Türk Erhan Alman, Heavy Music Awards’ta iki ödüle aday gösterildi

Kıbrıslı Türk Erhan Alman, Heavy Music Awards’ta iki ödüle aday gösterildi
30.05.2023
0
A+
A-

İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk genç Erhan Alman’ın yer aldığı ağır metal grubu, 2 Haziran Cuma günü OVO Arena Wembley’de düzenlenecek prestijli Heavy Music Awards töreninde iki ödüle aday gösterildi.

Heriot, En İyi Çıkış Yapan Albüm ve En İyi Çıkış Yapan Canlı Sanatçı kategorilerinde adaylar arasında yer alıyor. Her kategoride altı diğer sanatçıyla yarışıyor.

Bu yılki Heavy Music Awards, toplamda 14 kategoriyi içeriyor. Kısa listeler, neredeyse 1.000 sektör uzmanından oluşan bir panel tarafından belirlendi ve ağır müzik hayranları, kazananları halk oylamasıyla belirleme hakkına sahip oldu.

Erhan, Heriot için gitar çalıyor ve vokal/gitarist Debbie Gough, gitarist Erhan Alman, vokal/basçı Jake Packer ve davulcu Julian Gage ile birlikte sahne alıyor. Louder Sound dergisi tarafından “İngiliz metalinin en heyecan verici yeni grubu” olarak adlandırılan dört kişilik grup.

Grup ilk olarak 2016 yılında kuruldu, ancak gerçek hayat onları belirsiz bir ara verme dönemine soktu ve hikayelerinin ikinci bölümü 2019 yılında başladı. 2020 single’ı Cleansed Existence yayınlandığında, insanlar onların müziğine bayıldı.

Bağımsız plak şirketi Church Records bünyesinde olan Heriot, geçtiğimiz yıl çıkardıkları eleştirmenlerden övgü alan ilk albümleri Profound Morality ile daha büyük bir ilgi dalgası yarattı.

Geçen 12 ayda, Heriot, Sheffield matematikçore yıldızları Rolo Tomassi’yi ve Amerikalı ağır metal devleri Lamb of God’ı destekledi ve Download Festivali gibi büyük etkinliklerde sahne aldı. Grup, The Electric Ballroom in Camden, Londra ve Strange Brew in Bristol gibi mekanlarda konser veren Birleşik Krallık turuna çıktı.

Önümüzdeki ay, dörtlü Gdansk, Polonya’da Mystic Festivali ve Gräfenhainichen, Almanya’da Full Force Festivali’nde sahne almak için kıtaya gidecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.