kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
STERLIN
41,0248
BITCOIN
$70.831
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere Türk Ticaret Odası Başkanı ve beraberindeki heyet Sanayi Odası’nı ziyaret etti

İngiltere Türk Ticaret Odası Başkanı ve beraberindeki heyet Sanayi Odası’nı ziyaret etti
21.12.2022
0
A+
A-

İngiltere Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, Digital Exchange CEO’su Emrah Pamuk ile beraberlerindeki heyet, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nı 20 Aralık Salı günü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Muhammet Yaşarata ve ekibi İngiltere pazarında E-ticaret ve E-ihracat konusunda sunum yaptı. KTSO Başkanı Ali Kamacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve oda profesyonellerinin katıldığı sunumda, ürünlerin internet üzerinden ticaretinin yapılması konusunda sistemin nasıl çalıştığı, lojistik ve satışın nasıl organize edildiği konuları ele alındı.

Örneklerle E-ticaretin ve e-ihracatın anlatıldığı sunumda, Kuzey Kıbrıs ürünlerinin hedeflenecek pazarlarda satışı konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu. Sunumda ayrıca, internetin pazar gücünün nasıl yönlendirildiği de anlatıldı. Ziyaretin sonunda önümüzdeki aylarda yeniden bir araya gelerek bir çalışma toplantısı yapılması görüşüldü.

Görüşme hakkında açıklama yapan İngiltere Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, şöyle konuştu:

”İngiltere Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata,

”İngiltere Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak çok verimli bir toplantı yaptık! Başta hellimin İngiltere’ye ulaştırılması ve orada pazarlanması konusunda çok önemli stratejik konuları konuştuk. Ayni zamanda TravelMax Teknoloji şirketimiz ve ortaklık kurduğumuz Digital Exchange ile Ülkemizdeki üretilen ürünleri nasıl İngiltere ve Dünya’nın diğer marketlerine taşıyabilirizi konuştuk! İki Oda olarak E-TİCARET ve E-İHRACATI hızlı bir şekilde başlatmak için tüm teknolojik adımları atacağız, inşallah!
6 Ocak 2023 tarihinde de İki Oda arasında bu konularda işbirliği protokolü imzalamaya karar verdik! TravelMax olarak ortağımız HotelRunner ile hemen hemen tüm Otellerimizi Dünya ile entegre ettik. Şimdi ise Digital Exchange ile tüm Sanayicilerimizi, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası UK ile birlikte çalışarak Dünya Piyasaları ile Entegre etmeye başlayacağız! Allah hayırlara vesile kılsın ve yolumuzu açık eylesin!”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.