kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5679
EURO
35,0040
STERLIN
40,6789
BITCOIN
$64.311
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Enfield belediyesi evlerini denetliyor

Geçen sene 65 eve el konulduğunu belirten Enfield Belediyesi, sınırları içerisindeki belediye evlerinde yapılan dolandırıcılıklara karşı kampanya başlattı.

Enfield belediyesi evlerini denetliyor
11.12.2014
0
A+
A-
Enfield'de belediye evlerini illegal olarak kiraya veren kişilere karşı kampanya başlatıldı.

Enfield’de belediye evlerini illegal olarak kiraya veren kişilere karşı kampanya başlatıldı.

Türkiye ve Kıbrıslı göçmenlerin en çok yaşadığı bölge olan Enfield Belediyesi, Enfield Homes veya belediye evlerinde yapılan dolandırıcılıklara karşı bir kampanya başlattı. Söz konusu evlerde yaşayan bazı kiracıların, evlerini yasadışı olarak kiraya verdiklerini ya da boş tuttuklarını kaydeden belediye, bölge sakinlerinin bu duruma olan komşularını yetkililere bildirmeleri çağrısında bulundu.

2012/2013 döneminde 42, geçen yıl ise 65 eve el konulduğunu kaydeden Enfield Belediyesi, bazı evlerin sahiplerinin öldüğü, buna karşın yakınlarının evlerde kalmayı sürdürdüğünün tespit edildiğini açıkladı. Yerel yönetimlerin bu yıldan itibaren banka ve faturalara ulaşarak dolandırıcılık olaylarını soruşturma yetkisine sahip kılındığı hatırlatılan açıklamada, bu durumda olan belediye kiracılarının, bir an önce bildirimde bulunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan belediyenin finans işlerinden sorumlu kabine üyesi Andrew Stafford, haksız yere işgal edilen belediye evlerinin her yıl ciddi miktarlarda maddi kayba neden olduğunu söyledi. Belediye evlerini yasadışı biçimde  kiramalanın kriminal bir suç olduğunu hatırlatan Stafford, bu suça karıştıkları belirlenen kişilerin iki yıla hapis cezası gibi ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilecekleri uyarısında bulundu.

Enfield’in konuttan sorumlu kabine üyesi Ahmet Öykener de, binlerce kişinin belediye evi için sırada beklediğine dikkat çekerek, ihtiyacı olmadığı halde sosyal evleri kullanmaya devam eden kişilerin, ihtiyaç sahiplerini mağdur ettiklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.