kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4422
EURO
34,7886
STERLIN
40,6443
BITCOIN
$61.959
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Haringey’de Türk kuyumcu soyuldu

Haringey’de Türk kuyumcu soyuldu

Bir kuyumcu, bir hırsız çetesinin dükkânına girip bir vitrinden 50 bin pound değerinde elmas çalmasının ardından Londra’dan taşınmayı düşündüğünü söyledi. Hırsızlar, 29 Ocak Cumartesi sabahı Haringey, Green Lanes’deki The Gold Bar’ın kepenklerini kırmak için bir levye kullandılar.

Hırsızlar bir güvenlik kafesini açtıktan sonra, yaklaşık 50 bin pound değerinde elmas, küpe ve kolye ile kaçtılar. 33 yıldır küçük kuyumcuları işleten 64 yaşındaki Mustafa Salih, yıllar içinde sadece arkaya saklanarak silahlı adamlardan kaçan bir soyguncunun ilk kez başarılı olduğunu söyledi.

The Standard’a şunları söyledi: “Bir domuz kadar hastayım.

“Kendimi çok kötü hissediyorum, buradan kaçmak istiyorum. O sırada orada olsaydım, bir kan banyosu olurdu. Bütün hayatım boyunca bunun için çalıştım ve eğer teslim edersem ölmüş olabilirim. Broadwater Farm isyanları sürerken sigortalı olmaya çalıştım ama o zamandan beri çok yüksek.”

Baskından bir gün önce berberinin, onu bir minibüsün içinde oturan işi araştıran birkaç beyaz adama ihbar ettiğini iddia ediyor. “Polis ne yapabilir? Bu adamlar ne yaptıklarını biliyorlardı. Kesin olarak tekrar yapacaklardır. İki ya da üç tane olsaydı, muhtemelen şimdiye kadar hepsini uyuşturucuya harcamış olacaklardı.” Bir Scotland Yard sözcüsü şunları söyledi: “29 Ocak Cumartesi günü sabah saat 1.50 civarında, Haringey, Green Lanes’deki bir dükkanda polis arandı.  “Memurlar katıldı ve ön kapının zorlandığını ve girişin sağlandığını tespit etti. Met’in köpek biriminin yardımıyla arama yapıldı. Sahibi dükkandan bir miktar mücevher çalındığını bildirdi. CCTV incelemesi ve adli analiz de dahil olmak üzere soruşturmalar devam ediyor. Herhangi bir tutuklama yapılmadı” Bilgisi olan herkes 718/29JAN referansıyla 101’i aramalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.