kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5610
EURO
34,8418
STERLIN
40,5170
BITCOIN
$64.617
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Tamer Hassan’nın kızına çirkin saldırı

Tamer Hassan’nın kızına çirkin saldırı
21.12.2021
0
A+
A-

Love Island yıldızı Belle Hassan, programda geçirdiği zamanla bağlantılı olduğunu söylediği bir saldırıda “sebepsiz yere yüzüne vurulduktan” sonra mor gözünün fotoğraflarını paylaştı. 26 yaşındaki genç, morarmış yüzünün yakın çekim fotoğraflarını Instagram’da paylaştı ve “Bana yapılan bu” yazdı. Futbol Fabrikası oyuncusu Kıbrıslı Türk Tamer Hassan’ın kızı Belle Hassan, takipçilerine saldırının CCTV’ye gönderildiğini söyledi.

“Bana saldıran kızı tanımıyorum ve evet ondan mesaj gelince kendimi tuttum. Bu konuyla ilgili söyleyeceğim son şey bu” yazdı. Hassan, ayrı bir gönderide saatler sonra morluklarının fotoğrafını paylaştı: “Bu mutlu fotoğrafın Aşk Adası ile ilgili bir saldırı yüzünden bu kadar çabuk kötüye gittiğini düşünmek çok üzücü. Poxy bir TV şovunda geçirdiğim kısa süre yüzünden, hayatımı bir daha asla sebepsiz yere yüzüme vurulmadan ya da kızlar bana küfür etmeden ve beni taciz etmeden yaşayamayacağımı düşünmek çok üzücü. sebep yok.” Hassan, “kendimi savunmaktan bıktığını” ve “güçlü kalmaya çalışmaktan bıktığını” söylemeye devam etti. Bella Hassan şöyle devam etti: “Haftalarca uğraştığım şey bu, sosyal medyalarımdan saklıyorum çünkü kimsenin realite TV’nin bu tarafını görmesini istemiyorum, ama bu benim gerçeğim ve şimdi zaman ayırıyorum. Dürüst olmak gerekirse, zihinsel ve fiziksel olarak bundan daha fazlasını kaldıramam.”
Love Island yıldızı ayrıca bir Instagram hikayesinde ‘bunun makyaj olmadığını’ kanıtlamak için morluğuna dokunan bir videosunu paylaştı. Hassan, Anton Danyluk ile aşk yaşadığı Aşk Adası 2019 dizisinde rol aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.