kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5445
EURO
34,9707
STERLIN
40,6401
BITCOIN
$64.330
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kuzey Kıbrıs ve Türkiye, WTM Turizm Fuarı’nda tanıtılacak

Kuzey Kıbrıs ve Türkiye, WTM Turizm Fuarı’nda tanıtılacak
27.10.2021
0
A+
A-

KUZEY Kıbrıs ve Türkiye’nin de katılacağı geleneksel World Travel Market (WTM), pandemiden dolayı geçtiğimiz yıl sanal alemde gerçekleşmişti. Bu yıl ise koronavirüs önlemleri kapsamında Londra Turizm Fuarı, 1 Kasım Pazartesi günü başlayacak. 1-3 Kasım tarihleri arasında Londra’da düzenlenecek olan World Travel Market 2021 Turizm Fuarı’nda Kuzey Kıbrıs ve Türkiye standları da yer alacak.

Dünyanın ikinci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen WTM (World Travel Market), Excel Fuar Merkezi’nde dünya turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırlayacak.

Londra Turizm ve Tanıtma Koodinatörü Kadir Doruhan’nın Londra Gazete’ye verdiği bilgi doğrultusunda, bu yıl ilk kez bibrit formatında (hem fiziksel hem de dijital) organize edilmiş olan Dünya Turizm Fuarı’nın (WTM) ilk ayağı olan Fiziksel etkinlik, 1-3 Kasım 2021 tarihleri arasında geçmiş yıllarda olduğu gibi Londra’nın Docklands bölgesi Excel fuar alanında yer alacaktır. Fuarın devamı olan Sanal fuar ise ‘WTM London Virtual’ ismi altında 8 ve 9 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Kadir Doruhan

Londra Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan Doruhan, şöyle konuştu:

‘‘Bu yıl Covid -19 pandemi kapsamında Excel fuar alanında birçok tedbir alınmıştır. Bunların bazıları, fuar alanına girişte tüm katılımcılardan Covid-19 aşı belgesi veya 48 saat öncesinden yapılmış negatif PCR testi zorunluluğu getirilmiştir.

Genelde,  ITB Berlin fuarından sonra, dünyanın ikinci büyük fuarı olarak tanımlanan WTM’ın en önemli özellikleri, bir sonraki yılda Ülkeler ve büyük tur operatörleri tarafından izlenecek turizm poletikalarının belirlenmesi, turizm ürünlerinin (iş, eğitim, kültür, sağlık, seyahat ve teknolojisi) aynı alanda turizm profesyonelleri tarafından sergileme olanağı oluşturmasıdır. Özellikle, bu yıl WTM fuarının 2021 yılında Dünyada düzenlenen ilk Uluslararası turizm fuarı olması hasebiyle, fuarın önemini bir o kadar daha artırmaktadır.

Turizim endüstrisinin bu yıl fuardan beklentisi ise, Dünyamızda yaklaşık 2 yıldan beri yaşanmakta olan Covid-19 pandemi nedeniyle küresel seyahat alanında olumsuz etkilenen diyaloğu canlı tutmak, firmalar arası iş bağlantılarının yeniden başlatılması ve geliştirilmesi ortamını hazırlamak, seyahat endüstrisinin Covid-19 sonrası 2022 yılında nasıl bir geri dönüş yapılabileceği ve gelişebilecek yeni turizm çeşitleri gibi konulara ışık tutmasıdır.

KKTC Ulusal standı, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının Avrupa ve Akdeniz holinde N5 giriş kapısını karşılayacak şekilde, stand alanı yaklaşık 70m2 üzerine özel konstriksiyonlu bir stand ile katılacaktır (stand no: EU1450).

Organizasyonu KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından üstlenen stand bu yıl modern bir konsept üzerinde Ülkemiz turizmini yansıtan posterlerle tanıtılması düşünülmüştür.

Stand da KKTC turizm sektör temsilcileri ve yerel tur operatörleri katılıp tanıtım çalışmalarını yapacaklardır. Fuar organizatörleri, pandemi önlemleri kapsamında standlarda sunulan izaz / ikramların kısıtlaması sonucu, standımızda ziyaretçilere çay, su ve kahve ikram edilecektir.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.