kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
STERLIN
40,6478
BITCOIN
$65.274
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Yasemin Arslan, ‘Miss Great Britain’ finalinde Bristol’ü temsil edecek

Yasemin Arslan, ‘Miss Great Britain’ finalinde Bristol’ü temsil edecek
15.09.2021
0
A+
A-

NİSAN ayında Miss Bristol unvanını aldıktan sonra, Yasemin Arslan şimdi şehrini bu yıl Miss Great Britain 2021 finalinde temsil etmeye hazırlanıyor. İrlandalı bir anne ve Türk bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen 22 yaşındaki genç, beşkardeşin en küçüğüdür ve hepsi de onu ulusal olarak tanınan bir güzellik yarışması yıldızı olma yolculuğunda destekliyor.

Yasemin, bu hayalin peşinden gitmenin yanı sıra, Therapie in Cribbs Causeway’de lazer epilasyon ve cilt uzmanı olarak tam zamanlı olarak çalışmaktadır. Güzellik yarışmaları, 2016 yılında Miss Kent tacını giyen kuzeni Ayesha Ahern tarafından Miss Bristol yarışmasına katılması için teşvik edildiğinden beri Yasemin için bir aile meselesi olmuştur. Koronavirüs karantina kısıtlamaları nedeniyle, Nisan ayında çevrimiçi olarak düzenlenen Miss Bristol yarışması, Yasemin jüri üyeleri tarafından binlerce istekli aday arasından seçildi. Miss Bristol unvanını kazandıktan sonra, Yasemin sonuna kadar gitmek için motive oldu ve o zamandan beri Miss GB finaline şehrin temsilcisi olarak yarışmaya girdi.

Tarihi Büyük Britanya Güzeli etkinliği, 1945’ten beri kazananları taçlandıran yıllık, ulusal bir güzellik yarışmasıdır. Her yıl yarışma, bağımsız ve yetkilendirilmiş kadınları bir araya getirerek, onlara markalarını ve destekledikleri davaları sergilemeleri için bir platform sunuyor. Seçilen ilk yardım kuruluşu Cancer Research UK ve daha az bilinen ikinci yardım kuruluşu, Duchenne Musküler Distrofi teşhisi konan Alex adında dört yaşındaki bir çocuğun ebeveynleri tarafından kurulan Alex’s Wish’dir. hastalığın agresif formu – dördüncü doğum gününden iki hafta önce.

Yasemin, bu kuruluşlar için bağış toplamak amacıyla Bristol’de bir bilgi yarışması gecesi ve bir çekiliş düzenlemeyi planlıyor ve bu etkinlikten sonra kendisi için çok önemli olan davaları desteklemeye devam etmek istiyor. Yasemin şöyle konuştu: “Bristol’de evsizlik, uyuşturucu ve alkol kullanımı konusunda gönüllü olarak yardım etmek istiyorum, çünkü bu iki hayır kurumu kalbime çok yakın. Tüm bunları buna değer kılıyor.” Yasemin, Bayan Bristol olarak deneyimlerini büyük bir pozitiflikle anlattı ve organizasyona katılarak çok şey öğrendiğini belirtti.

“Hayatta ne istersen, yeterince aç, kararlı ve istekliysen, her fırsatı iki elinizle kullanın, bu hedefi belirleyin ve parçalayın. Hepimiz bir günde aynı 24 saate sahibiz. Geçmişiniz veya hayatta sahip olduğunuz veya sahip olmadığınız ne olursa olsun, yetenekli ve değerlisiniz’’ dedi. Yasemin’in ulusal şampiyon olma yolculuğuna destek olmak ve daha fazlasını öğrenmek için Büyük Britanya Güzeli’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.