kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4984
EURO
34,8246
STERLIN
40,5275
BITCOIN
$61.616
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Tıp Bayramı Londra’da kutlanacak

Tıp Bayramı Londra’da kutlanacak
13.04.2012
0
A+
A-

Türkiye’nin yanı sıra her yıl Avrupa’nın bir ülkesinde de kutlanan Tıp Bayramı’nın bu yıl Londra’da kutlacağı açıklandı.

İngiltere'de görev yapan sağlıkçılar, 14 Mart Türk Tıp Bayramı’nı kutlamak amacıyla Londra Büyükelçişi Ünal Çeviköz'ün katılımıyla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 17 Mart'ta biraraya gelerek, bu özel günü kutlayacaklar. 

Kutlama için Avrupa’nın dört bir tarafından ve Türkiye’den Londra’ya gelecek olan Türk sağlıkçıları ile biraraya gelecek olan İngiltere'de yerleşik sağlık personeli bilgi alışverişinde bulunacak.

ATHPA BULUŞTU

Avrupa Türk Sağlık Elemanları’nın (ATSEF) Britanya kolu olan İngiltere Türk Sağlık Elemanları Derneği (ATHPA) yönetici ve üyeleri 2012 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

şehir merkezinin Holborn bölgesindeki Antalya Restaurant’da gerçekleşen etkinliğe aralarında bilim adamı, doktor, psikolog ve tıp öğrencilerin de yer aldığı 30 kadar sağlıkçı katıldı. Gecede, ‘Neyzen’ Murad Ferhad, ney dinletisi verdi.

Kurucu üyelerden  Dr Müge Herrewegh- Trak açılış konuşmasında,  ATHPA’nın kuruluşunda kendilerine hukuki destek vermiş olan Avukat Giles Dixon’a ve bu güne kadar dernekte aktif görev almış olan sağlıkçılara teşekkürlerini sundu.

SAğLIKÇILAR REHBERİ SÖZÜ

Hastane Acil Serviş şefi Dr Turan Hüseyin ise “Barones Wall ile görüştüklerini ve Türkçe ‘sağlık broşürleri’ ile ‘Türk sağlıkçılar rehberi’ hazırlanmasına destek sözü” aldığını söyledi.

Türkiye’den gelen doktorların diploma denkliği  konusunda, T.C. Londra Büyükelçiliği ile beraber hukuk mücadelelerinde rehberlik edecek olan hukukçular ve eski Çalışma Müşaviri Ayşegül Yeşildağlar da bu toplantıda yer aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.