kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
STERLIN
40,7217
BITCOIN
$64.517
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İki çocuk babası Tarkan Mustafa Stoke Newington’da saldırıya uğradı

İki çocuk babası Tarkan Mustafa Stoke Newington’da saldırıya uğradı
17.06.2021
0
A+
A-

‘Sevgi dolu’ bir baba, güpegündüz bir dükkanının önünde 33 yaşındaki Tarkan Mustafa saldırıya uğradı.

Tarkan Mustafa’nın elmacık kemiğini ve göz çukurunu yeniden inşa etmesi bir büyük bir ameliyat olması gerekiyor. Elinde metal bir cisim olduğu anlaşılan iki saldırgandan birinin, Mustafa’nın yüzünü bıçakladığını kabul etti.

Mustafa, 2 Haziran Çarşamba günü saat 19 surlarında Stoke Newington Hight Street’teki bir dükkânın dışında bir arkadaşlarıyla sohbet ederken, maskeli bir adam yakındaki bir dükkana girdi. Mustafa çenesine bir maske daha indiren bir adama, kurallara uymazsa içeri almayacaklarını söyleyerek şaka yapmaya çalıştı. Ancak suçlu gücendi ve 5 ile 10 dakika sonra bir diğer suç ortağı, Mustafa’yı ve arkadaşını kovaladı.

Metro gazetesine konuşan Mustafa, ‘olay çok hızlı gelişti’ diyerek, şu açıklamayı yaptı:

‘‘Durumu sakinleştirmek için başka bir dükkana doğru gidiyorduk, ama aniden peşimizden koştular ve bana saldırmaya başladılar. Biri bana vurdu ve sandalye fırlatmaya başladılar. Kendimi savunmaya çalıştım ama bana saldırdılar. Bir tanesi gözüme vurdu ve içlerinden birinin ‘ben yaptım’ dediğini duydum.

Tanıklardan biri saldırganlardan birinin elinde bir çeşit alet olduğunu söyledi, ne olduğunu bilmiyorum, bıçak, sopa ya da parmak mafsalı olabilirdi ama bir aletle yüzüme vurdu. Beni yırtılmış bir göz küresi ile bıraktı ve göz yuvamı kırdı.

Sadece arkadaş canlısı olmaya çalışırken aniden saldırıya uğradım. Yanlış bir şey yapmadım, yanlış bir şey söylemedim ve uzaklaşıyordum, onlar sadece bela arıyorlardı.’’

20’li yaşlarında oldukları düşünülen iki adam, saldırıdan sonra olay yerinden kaçtı.

Serbest çalışan inşaat işçisi olan Mustafa, hastanede beş gün geçirdi ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Ayrıca sağlık çalışanları bir daha asla gözünden göremeyeceğini söyledi. Bir protez takması ve elmacık kemiğine metal bir plaka yerleştirilmesi gerektiği belirtildi.

Mustafa, kendisine ait bir gelir olmadan hayatta kalmaya zorlandığını ifade etti. Ameliyat sonrası iyileşmesi bir yıla kadar süreceği için, ailesi, finansal olarak ona yardımcı olmak için GoFundMe sayfası üzerinden yardım kampanyası başlattı.

GoFundMe üzerinden başlatılan yardım kampanya sayfasında, Mustafa’nın sebepsizce şiddetli bir saldırıya maruz kaldığını ve kendisinin iki çocuk sahibi olduğu eklendi.

Tarkan açıklamasında son olarak şunları söyledi: ‘‘Bazı günler diğerlerinden daha iyi. Hiçbir gelirim yok ve ailemi destekleyeceğim konusunda endişeliyim.’’

Tarkan Mustafa için başlatılan kampanyaya destek olmak istiyorsanız: https://uk.gofundme.com/f/tarkans-story

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.