kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4990
EURO
34,7557
STERLIN
40,5673
BITCOIN
$63.729
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’dan Ramazan Bayramı mesajı

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’dan Ramazan Bayramı mesajı
12.05.2021
0
A+
A-

KKTC’nin Londra Büyükelçisi Oya Tuncalı, Ramazan Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı. Tuncalı’nın yazılı mesajı şöyle:

“Birleşik Krallık Kıbrıs Türk Toplumunun Değerli Mensupları,  Sevgili Kardeşlerim,

Bu yıl da devam eden Koronavirüs salgını dolayısıyla farklı bir Ramazan dönemi geçirsek de, sevgiyi yaşatarak ve dostlukları paylaşarak Birleşik Krallık’ta siz sevgili kardeşlerimizle birlikte Ramazan Bayramımıza ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumsal yaşamımızda müstesna yeri olan Bayramlarımız beraberlik bağlarımızın daha da güçlendiği, sevinç ve sıkıntıların paylaşıldığı ve ihtiyaç içerisinde olanlara daha çok yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Vatandaşlarımız, Derneklerimiz, İş insanlarımız büyük gayretlerle Ramazan dolayısıyla maddi ve manevi yardım faaliyetlerinde bulunarak Toplumumuzun daha da güçlü olmasını sağlamaktadır. Temsilciliğimiz de ayni doğrultuda vatandaşlarımızın dayanışma ve esenliğine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkemizden uzakta kutladığımız her bayram, toplumsal birlikteliğimizin ve kültürel değerlerimizin korunması ve devamı açısından önemlidir.

Bu önemli ve özel zamanda hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerimizin, Toplumumuz bireyleri ve değerli Derneklerimiz tarafından yaşatılmasının güzelliğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, umut ve sevgi dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.