kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
STERLIN
40,9501
BITCOIN
$70.454
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Şifa kaynağı “Reiki”

Modern dünyanın en çok merak ettiği terapi yöntemlerinden birisi olan Reiki, şifa ve ruhsal çalışma tekniklerini içeren köklü bir öğretidir.

Şifa kaynağı “Reiki”
12.10.2014
0
A+
A-

Modern dünyanın en çok merak ettiği terapi yöntemlerinden birisi olan Reiki, şifa ve ruhsal çalışma tekniklerini içeren köklü bir öğretidir. Kökeni Tibet olduğu sanılan bu uygulama konusunda toplumumuzdan bir uzmana ulaştık. Londra’da uzun zamandır Reiki alanında hem şifa dağıtan hem de mastır seviyesinde öğretmenlik yapma yetkisine sahip olan Serpil Bay, Londra Gazete’ye bu alanda önemli bilgiler verdi. Y

ıllar önce yakalandığı bir rahatsızlıktan dolayı bu tekniği tesadüfen keşfeden Bay, rahatsızlığından haberdar olan bir arkadaşının kendisine önerisi üzerine Reiki ile tanışmış. Arkadaşının iyileşme sürecini hızlandıracağını iddia ettiği Reiki tedavi sürecine başlayan ve daha önce alternatif tıp tekniklerine inanmayan Serpil Bay, yapılan Reiki metodunun faydasını görünce araştırmalara başlamış.

Reiki konusunda yoğun araştırmalarda bulunan Serpil Bay, bu köklü öğreti konusunda toplumumuza  da bilgilerini aktarıyor.

Reiki konusunda yoğun araştırmalarda bulunan Serpil Bay, bu köklü öğreti konusunda toplumumuza da bilgilerini aktarıyor.

2500 YILLIK BİR ÖĞRETİ

Reiki’nin yaklaşık 2500 yıllık geçmişi olduğunu söyleyen Serpil Bay, tıbbın yetersiz kaldığı zamanlarda evrende varolan enerjiyi kullanarak sadece ruhsal değil, fiziksel, hatta hücresel tedavilerin dahi yapılabildiğini ifade ediyor. Rei (her yerde varolan) ki (ruhsal yaşam enerjisi) anlamına gelen bu iki kelimenin birleşiminden oluşuyor Reiki.

Bay “Bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından büyü, sihir ya da hurafe gibi algılanan bu teknik artık üniversitelerde bilim dalı olarak öğrencilere öğretiliyor. Adına bölümler açıldı, kürsüler kuruldu. Hatta dünyanın gelişmiş hastanelerinde Reiki bölümleri açılarak insanlara şifa dağıtılmaya başlandı” diyor.

Yaradılışımız gereği evrende varolan enerjiyi herkesin kullanabileceğini dile getiren Serpil Bay, uygulama tekniklerini öğrendikten sonra hayatın çok daha yaşanılabilir hale geleceğinin altını çiziyor.

 Serpil Bay’ın eşi Londra’nın tanınmış işadamlarından Ünal Bay ise kendi yaşadığı ilginç bir anıyı okuyucularımızla paylaştı. Ünal Bay “eşim bugün kötü birşeyler olacağını hissediyorum. O nedenle seni koruma altına almam gerekiyor dedi. Reiki’yle bağlantılı olarak bazı geometrik şekiller çizdi. Enerji aktarımını da yaptı. Sonrasında ben evden dışarı çıktım. Kiracım aradı. Lavabosunda sorun olduğunu söyledi. Yardımcı olmak amacıyla yanına gittim. Okuyucularımız mutlaka bilirler; One Shot isimli kezzaptan bile daha kuvvetli asit var. Tıkanıklıkları gidermek için kullanılır. Lavaboyla uğraşırken asit şişesinin ağzını açık bırakmıştım. Kiracım bir anda çığlık atınca ben de şaşırdım. Sonra baktım açık kalan asit şişesi bacağıma doğru devrilmiş, pantolonum salça gibi eriyerek löp löp yere dökülüyordu.” dedi.

Bu talihsiz olay karşısında Ünal Bay asit şişesi bacağına döküldüğü halde derisine hiçbir zarar gelmeden kazayı atlatmasını, eşinin kendisine koruma amaçlı yaptığı Reiki enerji aktarımına bağlı olduğunu söyledi.

Serpil Bay aile hayatında sorun yaşayanlar, karı koca problemleri, çocuk sorunları, ekonomik sorunlar, iş bulmakta sıkıntı çekenler ve daha birçok değişik sorun yaşayanların mutlaka Reiki ile tanışması gerektiğini vurguluyor.

Üç aşamalı eğitim alarak Master Teacher seviyesine gelen Serpil Bay’dan Reiki konusunda bilgi almak isteyenler 0758 110 04 29 numaralı telefondan ve serpilbay@hotmail.com emailinden ulaşabilirler

Yorumlar

  1. Ünal Bay says:

    Anlatmayla inanılması zor ama uygulandığında faydası tartışılamayacak gerçek bir tedayi. Yakın gelecekte herkesin kabulleneceği ve başvurup fayda bulacağı tedavi yöntemi. En güzel tarafı olumsuz ve zararlı bir yanının bulunmayışı.