kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5976
EURO
34,7516
STERLIN
40,6345
BITCOIN
$63.511
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Hackney’de sokağa çıkma yasağına uymayan türk kahvehaneye polis baskını

Hackney’de sokağa çıkma yasağına uymayan türk kahvehaneye polis baskını
11.01.2021
0
A+
A-

Kuzey – doğu Londra’nın Hackney bölgesinde bir Türk kahvehaneye baskın yapan polis, 13 kişiyi yakaladı.

İngiltere’de artış gösteren koronavirüs vakalarını kontrol altına almak için bir kez daha ulusal düzeyde sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmesine rağmen, Stoke Newington’da kuralları ihlal eden 13 kişi kahvehanede kart oynarken yakalandı.

Stoke Newington sokağında bir kahvehanede 13 kişilik bir grubun oyun oynadığı ihbarı üzerine, 7 Ocak Perşembe akşamı saat 10 surlarında polis harekete geçti. Polis ekipleri girdiklerinde kahvehanenin açık, masalarda kart oyunu oynandığı görüldü.

Kahvehanedeki 13 kişi para cezasına çarptırıldı. Hackney belediyesi, kahvehane sahibinin kural ihlali hakkında bilgilendirdi.

Başmüfettiş Pete Shaw, bu tür davranışları ‘hayal kırıklığı’ olarak nitelendirdi ve polis memurların, herkesi güvende tutmak için kendilerini de riske attığını belirtti.

Shaw açıklamasında şöyle devam etti: ‘‘Polis ekiplerimiz, Hackney & Tower Hamlets’te yaşayan sakinlerimizi güvende tutmak için kendilerini bu virüsü kapma riskiyle karşı karşıya bırakarak inanılmaz derecede sıkı çalışıyorlar. Polis memurların, bu kuralların kendileri için geçerli olmadığı düşünen kişilerle uğraşmak zorunda kalmaları ciddi bir hayal kırıklığı. Açıkça söylemek gerekirse, kuralları ihlal ettiği görülen herhangi birisi, polis tarafından para cezasına çaptırılacak. İzinsiz organize edilen grup buluşmaları, partiler veya etkinlikle polis memurları tarafından kapatılacaktır. Kendimiz, ailemizi ve arkadaşlarımızı olabildiğinde güvende tutmak ve NHS’in üzerindeki yükü azaltmak için toplum olarak gelen her şeyi yapmalıyız.’’

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.