kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5700
EURO
34,8716
STERLIN
40,5657
BITCOIN
$66.736
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

BTKD’den ziyaretler

Britanya Türk Kadınlar Derneği (BTKD), yeni dönem faaliyetlerine bir dizi ziyaretle başladı.

BTKD’den ziyaretler
25.09.2014
0
A+
A-
Sefire Ziyareti'nde Maviş Fuchs, Sefire Esra Bilgiç, Sevgul Özkor ve Burcu Köstem

Sefire Ziyareti’nde Maviş Fuchs, Sefire Esra Bilgiç, Sevgul Özkor ve Burcu Köstem

Britanya Türk Kadınlar Derneği (BTKD), yeni dönem faaliyetlerine bir dizi ziyaretle başladı.

BTKD Yönetim Kurulu üyeleri, yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla TC Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ve eşi Sefire Esra Bilgiç’le, TC Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar’a nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Bir süre once Londra’ya atanan Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç’e “hoşgeldiniz” diyen dernek üyeleri yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Abdurrahman Bilgiç, yurtdışında çeşitli ülkelerde faaliyet kadın derneklerimizin çalışmalarının takdir edilecek durum olduğunu kaydederek, BTKD’nin buna ek olarak lobi çalışmaları yapmasının önemini vurguladı.

SEFİRE BİLGİÇ, ONURSAL BAŞKAN

BTKD Yönetim Kurulu üyeleri Büyükelçi’nin eşi Sefire Esra Bilgiç’i de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

BTKD Başkanı Maviş Fuchs “Yeni Sefiremizin Derneğimizin Onursal Başkanlığını kabul etmesinden dolayı onur duyduk. Geçmişte Derneğimize destek veren diğer Sefirelerimiz gibi kendisinden de destek alacağımızı öğrenmekten dolayı çok mutluyuz” dedi. Sefire Esra Bilgiç de BTKD’nin Onursal Başkanlığını yapmaktan memnuniyet duyacağını ve çalışmaları yakından takip edeceğini ifade etti.

KKTC Temsilcilik Ziyareti'nde Dilsad Şenol, Maviş Fuchs, Oya Tuncalı, Funda Aksanoğlu, Sevgül Özkor ve Burcu Köstem

KKTC Temsilcilik Ziyareti’nde Dilsad Şenol, Maviş Fuchs, Oya Tuncalı, Funda Aksanoğlu, Sevgül Özkor ve Burcu Köstem

TUNCALI’DAN BTKD’YE ÖVGÜ

BTKD Yönetim Kurulu  üyeleri daha sonra KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’ya ziyaret de bulundu. Oya Tuncalı BTKD’nin çalışmalarını ve eğitime verdiği desteği daima takdirle karşıladıklarını ve BTKD’nin İngiltere’de faaliyet gösteren Türk dernekleri içinde en iyi çalışan derneklerden biri olduğunu belirterek bu dönemde de başarılı çalışmalara imza atacaklarından emin olduğunu söyledi.

YORULMAZLAR’DAN TAKDİR

Son nezaket ziyaretini T.C. Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar’a gerçekleştiren BTKD yöneticileri Başkonsolosa BTKD’nin geçmiş faaliyetleri ve  yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkonsolos Yorulmazlar BTKD’nin etkin ve iyi çalışan bir dernek olduğundan haberdar olduğunu ve çalışmalarını en iyi şekilde devam ettirmelerini tavsiye etti.

KURBAN BAYRAMI YEMEĞİ

BTKD’nin bu dönemde ilk etkinliği olan Kurban Bayramı Yemeği 5 Ekim, Pazar günü Ishtar Restaurant’ta gerçekleşecek. Dernek üyeleri ve dostlarına açık olan yemeğe katılmak isteyenler daha fazla bilgi almak icin 07717790830’u arayabilirler.

Başkonsolosluk Ziyareti'nde Maviş Fuchs, Emirhan Yorulmazlar, Funda Aksanoğlu ve Burcu Köstem

Başkonsolosluk Ziyareti’nde Maviş Fuchs, Emirhan Yorulmazlar, Funda Aksanoğlu ve Burcu Köstem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.