kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
STERLIN
40,7085
BITCOIN
$64.635
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Londralı Coşkun 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı

08.10.2020
0
A+
A-

Coşkun Coşkun

Bir mülkte terk edilmiş köpeklerle ilgili ihbar sonrasında başlatılan Trident soruşturması sonrası ateşli silahlar ve uyuşturucu suçlarından 12 yıl hapis cezası aldı.

Metropolitan Polisi tarafından verilen bilgiye göre, 33 yaşında Coşkun Coşkun, 7 Ekim Çarşamba günü Wood Green Crown Mahkemesi’nde aşağıdaki suçları itiraf ettikten sonra toplam 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı:

  • Yasaklanmış ateşli silahın iki kez bulundurulması
  • Sertifikasız iki mühimmat bulundurma
  • Tedarik etme niyetiyle A sınıfı uyuşturucu bulundurma
  • Temin etme niyetiyle B sınıfı uyuşturucu bulundurma
  • Sertifikasız ateşli silah bulundurma
  • Tehlikeli / Öldürücü bıçak bulundurma

Polis, 10 Ağustos 2019’da St Paul’s Rise, Southgate N13’de, bir apartman dairesinde bulunan tehlikeli köpeklerin rapor edilmesi için çağrıldı.

Görevliler katıldı ve iki köpek bulmanın yanı sıra, kar maskesi, eldiven ve uyuşturucuyla birlikte yatağın altındaki bir çantada bir Glock tabancası buldular.

Adli tıp, Coşkun Coşkun’u teşhis eden DNA kanıtını buldu.

Yerinin belirlenmesi için soruşturmalar yapıldı ve 4 Ekim 2019’da polisler Coşkun’u Plowmans Close, Edmonton’da gördü ve tutukladı.

Üzerinde bir BMW araba anahtarı vardı ve kayıt numarasını öğrenince memurlar, onu bulmak için hemen Plowmans Close’a gitti.

Geldiklerinde, arabanın götürülmek üzere bir kamyonete yüklendiğini gördüler ve durdurdular.

Memurlar arabayı aradılar ve bagajdan birkaç fişek, dolu bir Sig Saur tabancası ve iki palayla kesilmiş bir av tüfeği buldular.

Yakalanma sonrası ilk olarak 7 Ekim 2019’da Highbury Corner Magistrates ‘Court’a çıktı.

DC Adam Pursey şunları söyledi: “Bir mülkteki köpekler hakkında polise yapılan bir çağrı, üç silahın, diğer silahların ve çok miktarda uyuşturucunun bulunmasına ve ele geçirilmesine neden oldu. Polis memurlarının tutuklandıktan sonraki içgüdüleri ve hızlı hareketleri onları Coşkun’un aracına götürdü, ki yarım saat sonra gelirlerse gitmiş olacaklardı.

“Bu ateşli silahlar canlıydı, ciddi zarar verebiliyordu ve şüphesiz Coşkun veya başka biri tarafından suç işlemek için kullanılmış olacaktı.

Verilen ceza, ceza adaleti sisteminde silah suçunun ciddiyetini yansıtıyor. Polis, Londra’yı daha güvenli bir yer haline getirmek için silahları ve ateşli silahlara, uyuşturucuya ve şiddete karışan kişileri sokaklardan almaya devam edecek. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.