kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.952
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Koronavirüs sebebiyle 32 toplum üyemiz hayatını kaybetti

01.04.2020
0
A+
A-

DÜNYAYI endişelendiren ve hızla yayılmaya devam eden Koronavirüs salgını, toplum üyelerimiz de aramızdan koparıyor.

Özellikle 60 yaşı üzeri ve herhangi bir sağlık sorunu olanları daha ağır etkisi altına alan virüs, 1 Nisan Çarşamba günü itibarıyla 32 kişiye ulaştı.

Londra’da Koronavirüsten ölen ilk üyemiz 15 Martta hayatını kaybeden Kıbrıslı Türk Ahmet Raşit oldu. Raşit, akciğer kanseri nedeniyle kaldırıldığı King’s College Hastanesi’nde 15 Mart’ta hayatını kaybetti.

Üzerinden sadece iki gün geçtikten sonra 92 yaşındaki büyüğümüz Elmaziye Kanlı’nın da salgın sebebiyle hayatını kaybettiğini öğrendik. Güney Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk Kanlı’nın tedavi gördüğü Farnborough Hastanesi’nde Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ergönül’ün acı haberinden birkaç gün sonra Kahramanmaraş’ın Afşin Kötüre köyünden İlyan Güngör’ün de virüs sebebiyle hayatını kaybetti duyuruldu.

Ülkede hızla devam salgın sebebiyle toplum üyelerimiz vefat haberleri de her geçen gün çoğalmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Koronavirüs nedeniyle 62 yaşındaki Kıbrıslı Türk Yıldıray Faik’in de hayatını kaybettiği açıklandı.


Geçen hafta peş peşe gelen koronavirüs sebepli ölümlerle toplum üyelerimizin kayıpları bir anda 10’un üzerine çıktı.

Melik Ejder Ülkümen, Mehmet Abdurrahman, Kamil Ahmet, Şengül Besim ve Ahmet Raşit’in vefat ettiği aynı gün duyuruldu.

Takip eden günlerde Londra’da uzun yıllardır yaşayan Kıbrıs Solu’nun öncü isimlerinden 87 yaşındaki Kamil Ahmet’in de Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği duyuruldu.
Bir gün sonraysa Kıbrıslı Türk Mehmet Abdurrahman ve Kahramanmaraşlı Hacı Ali Doğuş’un vefat ettiği açıklandı.

Taksicilik yapan 49 yaşındaki Hacı Ali Doğuş’un, 10 gün boyunca tedavi gördüğü Homerton Hastanesinde yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Pazar günü ise 77 yaşındaki Kıbrıslı Türk, Güney Tarzan’ın da Koronavirüsü sebebiyle vefat ettiği duyuruldu.

Pazartesi günü ise toplum üyelerimizin yakından tanıdığı Feveranlar müzik gurubu gitaristi de virüs sebebiyle hayatını kaybetti. Usta müzisyen Doğan Konkurt’un Koronavirüse yeni düşerek yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Aynı günün öğle saatlerinde ise son yarım asırdır Londra’da yaşayan 78 yaşındaki Safi Levent kaldığı yaşlılar bakımevinde vefat ettiği açıklandı.


Henüz üzerinden birkaç saat geçmişken İngiltere`de yaşayan Zonguldaklı Serkan Aydın’ın da, Koronavirüs sebebi ile vefat etti duyuruldu.
Salı günü ise aslen Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Kızılcıksuyu köyünden olan ve İngiltere’de yaşayan 75 yaşındaki Hüseyin Arslan dün gece koronavirüsten hayatını kaybettiği açıklandı.

Aynı gün gece saatlerinde toplum üyelerimizin yakından tanıdığı Dr. Tahsin Bilginer’in eşi Samime Bilginer’in de vefat haberi geldi.
Çarşamba günü ise iki toplum üyemizin daha Koronavirüs sebebiyle hayatlarını kaybettikleri duyuruldu. Geçen hafta Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Kamil Ahmet’in oğlu, Ahmet Kamil ve yine Kıbrıslı Türk Tayfun Salih’in de salgın sebebiyle hayatlarını kaybettikleri duyuruldu.

VEFAT EDEN TOPLUM ÜYELERİMİZ

Birleşik Krallık’ta Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden toplum üyelerimizin sayısı 32’ye ulaştı. Hayatını kaybedenlerin 7’sı Türkiye kökenli olurken, 25’sı Kıbrıs kökenli toplum üyelerimiz oldu.

TÜRKİYE KÖKENLİLER

Hayri Ergönül, İlyas Güngör, Hacı Ali Doğuş, H.E., Melik Ejder Ülkümen, Serkan Aydın ve Hüseyin Arslan.

KIBRIS KÖKENLİLER

Ahmet Raşit, Elmaziye Kamil, Yıldıray Faik, Mustafa Ahmet, Kamil Ahmet, Şengül Besim, Mehmet Abdurrahman, Güney Osman Tarzan, Doğan Konkurt(Ahmet), Safi Levent, Mustafa Mehmet, Hasan Ali, -, Zülfiye Osman, Niyazi Numanoğlu, Mehmet Erdoğan, Rahme Erodğan Tayip, Fezile Mustafa, Arif Niyazi, Samime Bilginer, Çetin Çetinkaya, Serdar Balı, Tayfun Salih, Ahmet Kamil ve Osman Mehmet.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.