kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
STERLIN
40,5255
BITCOIN
$63.200
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Bozca-Der Akademi’den öğrencilerin eğitimine büyük destek

Bozca-Der Akademi’den öğrencilerin eğitimine büyük destek
24.03.2020
0
A+
A-

Londra merkezli toplum kurumlarımızdan biri olan Bozca-Der, salgın döneminde getirilen yasaklar ve uygulamalar sebebiyle eğitimlerine ara verilen öğrencilerimiz için internet üzerinden eğitimlere başladı.

Koronavirüsü nedeniyle Birleşik krallık’ta okullar zorunlu olarak eğitime ara verdi. Bunun bir tatil olmadığının ve çocuklarımızın ders çalışmaya devam etmesi gerektiğini açıklayan Bozca-Der Akademi, online yani internet ortamında canlı dersler vermeye başladı.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Bozca-Der Akademi, derslerin nasıl yapıldığı ve sürecin nasıl işleyeceği hakkında bilgiler verdi.

Bozca-Der Akademi tarafından yapılan açıklama:

“Korona Virüsü nedeniyle Birleşik krallık’ta okullar ZORUNLU OLARAK EĞİTİME ARA VERDİ. Bu bir tatil değil ve çocuklarımızın da ders çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Zorunlu aranın ne zaman sona ereceği de belli değil. Bu zorunlu ara döneminde çocukların bildiklerini unutmalarını engellemek ve ders çalışma becerilerini kaybetmemesini sağlamak için Bozcader Akademi olarak derslere devam ediyoruz. Var olan sınıflarımıza online derslerde ek talep gelmesinden sonra yeni sınıflar açmaya da karar verdik.

ONLINE DERS SÜRECİ ve İLKELERİMİZ

Pek çok eğitim kurumu online ders yaptığı iddiasında. Elbette bunu layıkıyla yapan kurumlar da var; ancak online ders Skype ile öğretmenin öğrencileri arayıp 60 dakika ders anlattığı, sadece öğretmenin konuştuğu ve bir hafta boyunca başka hiçbir etkileşimin olmadığı bir süreç değildir, olamaz. Bu nedenle iyi bir online eğitimin ilkelerini ders aldığınız kurumlarla konuşun.

Bozcader’de Online Dersler

Bizim online ders sürecimiz aşağıdaki gibidir.

  1. Veliler kayıt formunu doldurduktan sonra öğrencinin adına bir mail hesabı virtual class girişi için tanımlanır. Öğrenci mailini ve parolasını kullanarak sisteme girer.
  2. Virtual class aracılığı ile düzenli olarak ders malzemeleri, online ödevler , projeler öğrenci ile paylaşılır.
  3. Tüm bu çalışmalar notlandırılır ve raporlanır.
  4. Online ders zamanı öğretmen platformumuz aracılığı ile öğrencileri arar.
  5. Sınıfta ders işlenirken öğretmenin kullandığı sunumlar yine öğrencinin ekranında olur.
  6. Öğretmen ders esnasında “White board” paylaşır ve buraya hem öğretmen hem de öğrenci yazı yazabilir.
  7. Öğretmenin ders esnasında paylaştığı pdf belgesi her öğrenci için sistem tarafından otomatik çoğaltılır. Öğretmen, öğrencilerin buraya yazdığı her şeyi kendi bilgisayarından senkronize olarak görür. Bunu öğrencinin ders esnasındaki defteri olarak görebilirsiniz. Canlı bir derste olan her şey bizim online sistemimizde var.
  8. Ders bitiminde kaydedilen dersin hem videosu hem de ses kaydı ayrı ayrı virtual class’a yüklenir. Öğrenci istediği zaman buradan ders tekrarı yapabilir.

Online Sınıflarımızın Ders saati Ücreti £ 8,00’dur.

Her sınıf düzeyinin kayıt formu aşağıda ayrı ayrı verilmiştir. Kayıt olmak için lütfen formları doldururuz.

YEAR 3 – 4

https://forms.gle/BbC7RsfzRR6DSa4J7

YEAR 5 – 6

https://forms.gle/aEHqbgmCpBqGgYdK8

YEAR 7 – 8

https://forms.gle/Cp828eSmLev6KCiX8

YEAR 9 -10

https://forms.gle/YyieZVyTKkuYB9gB9

YEAR 11

https://forms.gle/YcNnhatuRDeoGoXB7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.