kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
STERLIN
40,8271
BITCOIN
$70.918
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

“Kelimelerin Ötesinde” karma sanat sergisi Londra’da görücüye çıktı

“Kelimelerin Ötesinde” karma sanat sergisi Londra’da görücüye çıktı
06.11.2019
0
A+
A-

DAHA önce çok sayıda sergiye ve kültürel organizasyona imza atmış moda ve sanat danışmanı Zeynep Ober ve sanat danışmanı Gülce İlken, bir başka büyük organizasyon için tekrar bir araya geldi.

Türkiye’den toplamda altmışı aşkın ressam ve heykeltıraşın yanı sıra, dünyanın farklı yerlerinden gelen çok sayıda yabancı sanatçının katılımı ile hem Türkiye’de, hem Londra sanat etkinliklerinde, hem de Londra’daki Türk toplumu arasında büyük yankı uyandırmış̧ karma resim ve heykel sergilerinin bir yenisi 4 Kasım tarihinde Londra’da özel bir davetle kapılarını sanatseverlere açtı.

4 – 8 Kasım 2019 tarihleri arasında açık olacak olan Beyond Words, Londra’nın sanat alanında en popüler semtlerinden biri olan Camden’ın uğrak yeri Camden Image Gallery’de gerçekleştiriliyor.

Sanatın iyileştirici gücünden yola çıkılarak oluşturulan bu sergiye katılan sanatçılar, kendi yaratımlarının iyileştirici gücünü ve sanat ile “iyi”leşmeyi kendi yorumu ile anlatıyor.

Sergide ünlü Türk ressam Güngör Taner onur sanatçısı olarak yer alırken, toplamda 12 uluslararası resim, heykel ve fotoğraf sanatçısının eserleri sergileniyor. Türkiye’den 8 ünlü sanatçının yan sıra, İngiltere, İtalya, Çin ve Almanya’dan da katılan sanatçılar, kelimeler ile ifade edilemeyen her şeyi sanatları ile göz önüne seriyor.

Bu karma sergiye katılacak olan birbirinden değerli sanatçıların alfabetik sıraya göre isimleri şöyle:

Ben Wilson, Bryce Willem, Carla Dentamaro, Cassia Liu, Emre Tamer, Kaan Baltacı, Lolita Asil, Nerkiz Akçura, Nevruz Akdağ, Onur Aydın Ayyıldız, Zeki Dervisoglu ve Onur sanatçısı: Güngör Taner

4 Kasım Pazartesi akşamı açılış gerçekleşen sergiye, TC Londra Büyükelçisi Müsteşarı Ahenk Denli, TC devlet sanatçısı ünlü piyanist Gülsin Onay, Güngör Taner adına kızı Esra Balioğlu, birçok ünlü iş insanı, sanatsever ve koleksiyonerler katıldı.

Zeynep Ober ve Gülce İlken

Yeni kurulan Türk İngiliz Kültür Birliği’nin (Anglo Turkish Culture Association – ATCA) ilk etkinliği olma özelliğini taşıyan sergi büyük beğeni topladı. ATCA Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Ober ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülce İlken yaptıkları açıklamada böyle bir sergiyi organize etmekten gurur duyduklarını ve bu özel etkinliğin ATCA’nın da ilk kültürel faaliyeti olmasından ötürü büyük heyecan yaşadıklarını ifade etti.

“Kelimelerin Ötesinde” (Beyond Words) karma sergisi 8 Kasım tarihine kadar halka açık olarak 174 Royal College St, London NW1 0SP adresinde 11:00 – 18:00 arası gezilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.