kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
STERLIN
40,9873
BITCOIN
$70.829
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere Kadın Platformu kuruluşunun 10. yıllını kutladı

24.07.2019
0
A+
A-

LONDRA’DA kadınlara yönelik çalışmalarıyla uluslararası kitlelere ulaşan İngiltere Kadın Platformu, (WPUK) düzenlenen bir resepsiyonla 10. yılını kutladı. Resepsiyona platform üyeleri, proje ortakları, gönüllü çalışanları ve destek grubu üyeleriyle, Enfield Belediye Meclis Üyesi Ayfer Orhan, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Şarlak ve İngiltere’deki Hercules Construction şirketi kurucusu, Genel Müdürü Brusk Kıvılcım Korkmaz da katıldı.

Korkmaz, geçen ay Avusturya’da düzenlenen Iron Man Challenge yarışına WPUK adına katılarak platform için 10 bin pound fon sağlamıştı. Bu anlamlı jestinden dolayı Korkmaz’a plaket verilerek teşekkür edildi. WPUK’nin kurucu başkanı Nilgün Yıldırım açılış konuşmasında, platformun başarılarını şöyle sıraladı: “2010 yılında Londra Büyükşehir Belediyesi Başkanı Boris Johnson tarafından kendilerine ‘Yılın Kurumu’ unvanını kazandıran, Rainbow projesi, Lifetime Learning Charity ile partner olarak gerçekleştirdikleri Women in Enterprise (WE) projesi, Queen Mary Üniversitesi’nden Araştırmacı Psikolog Özlem Eylem ile birlikte gerçekleştirilen toplumla etkileşim alanında aynı üniversite tarafından 2 ödüle layık görülen Moments projeleri”.

Turkish dietitian Ferin Batman and WPUK committee members

Yıldırım ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı, ressam Zerrin Tekindor’un kendilerine ‘Sanat Danışmanı’ olarak destek vereceğinden onur duyduklarını dile getirdi. Daha önceki sanat danışmanları ressam ve sahne dekor ve kostüm tasarımcısı Bahar Sert’e 5 yıl, devlet bale sanatçısı ve koreograf Aysun Aslan’a 4 yıl süreyle hizmet ettikleri için platformun şükranlarını sundu.

Resepsiyona ev sahipliği yapan Canary Warf’daki Türk mekanı Jazzgir Restaurant’ın sahibi Ali Eren Balıkel ve Brusk Kıvılcım Korkmaz 10 bin poundluk bağışı WPUK Başkanı Yıldırım’a takdim etti. Yıldırım, “Farklılıklar bizi çok daha güzel yapıyor. Sizlerin desteği ile büyümeye devam edeceğiz ve projelerimiz toplumumuzda daha büyük etkiler uyandıracak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.