kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5619
EURO
34,8813
STERLIN
40,5733
BITCOIN
$66.428
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kaybolan Eniscan’ın ailesi Londra Gazete’ye konuştu

Kaybolan Eniscan’ın ailesi Londra Gazete’ye konuştu
11.06.2019
0
A+
A-

Eniscan Doğangün

Dün (Pazartesi) sabah saatlerinden beri kendisinden haber alınamayan Eniscan Doğangün’ü bulmak için Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplum harekete geçti.

10 Haziran Pazartesi sabahı okula gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki Eniscan Doğangün’ün toplu taşıma kartı Oyster kayıtlarına göre güney Londra’dan kuzey Londra’ya geçti ve henüz kendisinden bir haber alınamadı.

Eniscan Doğangün, güney Londra’nın Bromley bölgesinde yaşıyor ve evinden yaklaşık 20 dakika yürüme mesafesi uzaktaki bir okulda eğitim görüyor. Dün sabah okula gitmek için evden çıkan Eniscan Doğangün’ün önce London Bridge istasyonuna oradansa Shepherd Bush istasyonuna gitti. Kullandığı Oyster kartının bilgilerine ulaşan aile, oğullarının 10 Haziran sabahı saat 08.20’de London Bridge istasyonundan trene binerek 08:53’te Shepherd Bush’a vardığını tespit etti.

Eniscan Doğangün

ACILI ANNENİN FERYADINA SESSİZ KALMADIK

Oğlunun kaybolduğunu sosyal medya üzerinden duyuran acılı anne Hakime Enrüz Doğangün’ün feryadına toplum olarak sessiz kalmadık. Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplumun yanı sıra Londra dışından da Eniscan’ın kayıp olduğunu öğrenen toplum üyelerimiz anne Doğangün’ün duyurusunu paylaşarak yayılmasını sağladı.

AİLE İLE GÖRÜŞTÜK

Toplumumuzun genç üyesinin kayıp haberini aldıktan sonra Londra Gazete olarak aile görüştük. Aile adına açıklama yapan Akjen Havalı, Eniscan Doğangün’ün kimseye zararı olmayan kendi halinde bir çocuk olduğunu belirterek şunları ifade etti:

‘Eniscan sabah okula gitmek için evden çıkıp önce London Bridge ardından Shepherd Bush’a gidiyor. Okulu evden 20 dakika yürüme mesafesinde. Neden güney Londra’dan kuzey Londra’ya gittiği hakkında hiçbir fikrimiz yok. Aile içinde sorunu olmayan okulda arkadaşları ile iyi geçinen bir çocuk. Evden okula, okuldan eve gidip gelirdi. Babasıyla dışarı çıkıp bilardo oynamaya giderlerdi. Herhangi bir çete ile bağlantısı olduğunu düşünmüyoruz.’

Eniscan Doğangün

Eniscan Doğangün’den haber alamadıkları için polise kayıp ihbarında bulunduklarını fakat henüz bir gelişme yaşanmadığını belirten Havalı, Eniscan’ın evden çıkarken üzerinde okul forması, Nike marka gri bir mont, siyah bir sırt çantası ve Nike marka siyah spor ayakkabıları olduğunu söyledi.

Acılı aile Eniscan’ı gören veya hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların 07432 155 234 – 07828 715 787  numaralı telefonlardan kendilerine ya da en yakın polis karakoluna giderek haber vermelerini istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.