kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5309
EURO
34,9615
STERLIN
40,7479
BITCOIN
$64.661
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Kolektif Radyo yayın hayatına başladı

Londra’da toplumumuza yönelik yayın yapan radyo istasyonlarına bir yenisi eklendi.

Kolektif Radyo yayın hayatına başladı
13.07.2012
0
A+
A-
Londra’da toplumumuza yönelik yayın yapan radyo istasyonlarına bir yenisi eklendi. Kolektif Radyo ismini taşıyacak olan radyo gönüllü olarak çalışacak bir grubun grişimi ile kuruldu.

Kolektif Radyo

www.kolektifradyo.com adresi üzerinden dinlenebilecek radyonun kuruluşuna ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Kolektif, Britanya’da yaşayan Türk, Kürt, Kıbrıslı Türk ve diğer milliyetlerden göçmenlerin halklarımızın; kültürel, sosyal, siyasal ihtiyaçlarını ve sorunlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek amacı ile kurulmuş alternatif bir radyodur.

adyomuzun ana ilkesi ezilen halkların ve baskı altındaki inançların mücadelesine katkı sunmak, cinsler arası eşitsizlik ve ayrımcılığa, ırkçılığa karşı mücadeleye destek vermektir.

Amacımız, kültürel ve toplumsal yozlaşmaya karşı Londra’da faaliyet gösteren demokratik kitle örgütleri ile dayanışma içinde olup, bu kurumlarca yapılan kültürel, sanatsal çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktır.

Radyomuz Londra’da yaşayan bir gurup duyarlı insanın bir araya gelerek oluşturduğu bir kolektiftir. Bu kolektif toplumsal sorumluluk anlayışı ile çalışma yürütecektir.

Haftanın 7 günü 24 saat yayında olacak olan radyomuzda kültür-sanat,haber ve eğitim içerikli canlı programlar yapılacaktır. Kürtçe ve Türkçe yayın yapacak olan radyomuz, gelecekte farklı dillerde programlar yapmayı da hedeflemektedir.

İnternet üzerinden yayın yapacak olan radyomuzun yayını sosyal medya ve web sitemiz üzerinden takip edilebilinir.”

Radyoya ulaşmak ve yayınları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için kolektifradyo@gmail.com mail adresi veya 07534848686 numaralı telefona başvurulabilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.