kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
STERLIN
40,9683
BITCOIN
$70.404
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Cemeren Yılmaz’ı öldürenlere 71 yıl hapis

Cemeren Yılmaz’ı öldürenlere 71 yıl hapis

Cemeren ve katilleri

Cemeren Yılmaz’ı bıçaklayarak öldüren, bununla da yetinmeyip görüntüleri sosyal medyada paylaşan canilere toplam 71 yıl hapis cezası verildi.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında gerçekleşen saldırıda 16 yaşındaki Cemeren Yılmaz, Bedford şehrinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili uzun araştırmalar yapan polis ekipleri, saldırıyı Jacob Morgan (15), Ramon Djauna (15), Caleb Brown (16) ve Aaron Miller’in (20) gerçekleştirdiği tespit etti. Black Tom adlı çetenin üyeleri oldukları tespit edilen 4 kişi çıkarıldıkları mahkemede suçlu bulundu. St. Albans Ceza Mahkemesinde davayı gören hakim, Jacob Morgan’a 16 yıl, Ramon Djauna’ya 17 yıl, Caleb Brown’a 17 yıl, Aaron Miller’e ise 20 yıl hapis cezası verdi.

Ramon Djauna, Caleb Brown, Aaron Miller ve Jacob Morgan

ÇETE SAVAŞINA KURBAN GİTTİ

Yapılan soruşturmada saldırıdan birkaç hafta önce Cemeren’in erkek kardeşine rakip çete üyeleri tarafından saldırıya uğrayabileceğini, bununsa hiç iyi bitmeyeceği söylediği ortaya çıktı. Dava hakimi Simon Bryan, yaptığı açıklamada Cemeren ve bazı çete üyelerinin Black Tom adlı çeteden ayrılarak, London Road adlı çeteye katıldıklarını ve iki çete arasında kanlı bir husumet olduğunu söyledi.

Dava savcısı Stuart Trimmer ise mahkeme heyetine olayın tespit edilen detaylarını anlattı. Savcı Trimmer, Cemeren’in 16 Eylül 2018’de akşam saatlerinde Harrold, Bedfordshire’deki evinden çıkarak taksiyle Ashmead Road yakınındaki toplu konutlara gittiğini ve burada bazı arkadaşlarıyla buluştuğunu söyledi. Savcı konuşmasının devamında, suçlu Jacob Morgan’ın orada bulunan park civarında hasarlı bir motor bisiklette olduğunu, saat 21.00 sularında Cemeren ve arkadaşlarının grup halinde suçluyu kovaladığını, daha sonra Cemeren’in elinde bir çantayla koştuğunu CCTV kameralarından tespit ettiklerini dile getirdi.

“Ortadan kaybolan Cemeren yeniden olay yerine döndüğünde Morgan’ın araması üzerine saat 22.00’da olay yerine gelen Miller ile yumruklaştı ve kaçmaya başladı. Yere düşen Cemeren, Miller tarafından darp edilerek bıçaklandı. Yerden kalkmayı başaran ve kaçmaya çalışan Cemeren daha sonra Djauna ve Brown tarafından yakalandı. Elindeki çekiçle Cemeren’in kafasına ve suratına darbeler indiren Djauna, bununla da yetinmeyip Cemeren’in görüntülerini sosyal medyada paylaştı.” diyen savcı söz konusu videoyu mahkeme heyetine de sundu. Videonun bir kısmında Cemeren’in acı çekerek “Öleceğim!” feryadının duyulduğu aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.