kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

TWPA, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı

TWPA, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı
08.03.2019
0
A+
A-

Londra’da bulunan ve toplumumuz kadınlarını başarılı bir şekilde temsil eden, ayrıca en eski ve köklü derneklerden biri olma özelliği taşıyan İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Londra Wood Green’de bulunan Grand Palace’ta bir etkinlik düzenledi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Candan Avunduk ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’in de katıldığı organizasyona, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, dün gece KKTC’de yaşanan ölümlü kaza nedeniyle katılmadı.

İngiltere’de yaşayan kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, yemek ikramı yapılarak başladı.

Yemeklerin yenmesinin ardından, organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Duygu Tağmaç, kadının önemine değinen etkili ve duygulu bir şiir okuduktan sonra sözü İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği başkanı Ayşe İbrahim aldı.

Organizasyona gelenlere teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan Ayşe İbrahim, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Daha sonra Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz’de kürsüye çıkarak tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Leyla Kemal’e plaket verdi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sahneye çıktı. Yönetim Kurulu üyelerine, Derneği Eski Başkanlarından Aysın Yılmaz’a ve İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Leyla Kemal’e, çiçek verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.