kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
STERLIN
40,8482
BITCOIN
$70.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Harem kız kardeşleri Duygu ve Begüm Öztürk

Harem kız kardeşleri Duygu ve Begüm Öztürk
06.02.2019
0
A+
A-

Harem kız kardeşleri Duygu ve Begüm Öztürk HAREM London, 2015 yılında Londra’dayaşayan Duygu Öztürk ve Begüm  Öztürk, iki kız kardeş tarafından kuruldu.

Derin bir kültürel mirasa sahip olan iki kız kardeşler, bir sure hayatlarını Avrupa’da ve Londra’da geçirdi.  Londra’nın merkezinde yaşayan kız kardeşler, yaşadıkları iki kültür arasında bir köprü oluşturmak istediklerini söyledi.

Duygu Öztürk, Central Saint Martins mezunu olarak, markanın kurucusu ve sanat yönetmenidir. Öte yandan Goldsmith mezunu olan Begüm Öztürk, markanın işletme yönü ile ilgileniyor.

HER ŞEY HAMAM HAVLU İLE BAŞLADI… 

Harem London’nın imzası olan “Pestamal”, Türkçede olduğu gibi Saf organik pamuktan elde edilen hamam havluları, Türkiye’de yerel ve özel olarak üretilir ve Harem London havlularını pazarın geri kalanından farklı kılar. Bu durum Harem Londra için anahtar kalitedir. İki kız kardeş, araştırmalarına sokak pazarlarında başlayarak, bir yıl boyunca her hafta sonu açtıkları standlarda müşterilere ürün tanıtımı yaptı.

Harem London, tamamen müsteri memnuniyeti odaklı çalişarak, stantları ziyeret eden müşterilerin telep ve isteklerine göre bir koleksiyon oluşturuyor.

Bu noktada stantlardaki ürünleri müşterilerilerin talepleri şekillendiriyor.

Bu süreç içinde markalarını hızlı ve başarılı bir şekilde geliştiren iki kız kardeş, daha sonra toptan satış yapmaya başladı. Harem London, toptancılara, özel kulüplere ve otellere hamam ve bornoz tedarik etmeye başlayarak sektör içerisindeki alanını genişletti.

HAREM LONDON İLGİ ODAĞI OLDU

Harem Londra, ilk yılında bile sosyal medyaya büyük ilgi gördü ve Harpers Bazaar UK Haziran 2016, Elle Decoration UK 2016, Tatler UK Ocak 2017, British Vogue Şubat 2017, Tatler Şubat 2017 sayılarında ve Kein Online Dergisi’nde yer aldı.Nisan 2017’de, Londra’daki Ham Yard Köyü’nde ilk pop-up’ını yapmıştı ve bu  ilk pop-up sayesinde, kız kardeşler farklı yerlerde müşterilere ulaştı ve büyük bir başarı elde etti.

 YÜZDE YÜZ ORGANİK

Harem London koleksiyonu tamamen yüzde yüz organik türk hamam havlusundan yapılmış olup hem sahilde hem de seyahat ederken ve kent yaşamında kadınları şık ve serin tutacak şekilde tasarlanmıştır.

2018 yılında Harem London konseptini genişletmeye ve daha fazla plaj kıyafeti oluşturmaya karar verdi. Marka, her gün erişilebilir lüks bir moda haline gelmek için ilerlemeye devam ederek, modernize edilmiş markaların üzerinde çalışmaya başladı. Yeni koleksiyon, geleneksel Türk dokumacılığına sahip modern tasarımıyla Harem London’a yeni bir hava getirmeyi hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

 

      

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.