kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
STERLIN
40,6600
BITCOIN
$64.614
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Evren Araz morgda bulundu

Evren Araz morgda bulundu
İngiltere’nin başkenti Londra’da 23 Ocak’ta otobüs durağına gitmek için 20 km hız sınırı bulunan yolda karşıya geçmeye çalışan ve bir aracın çarparak park halindeki başka bir aracın üzerine fırlattığı kişinin, 36 yaşındaki Evren (Kenan) Araz olduğu ortaya çıktı. Polis hazırlattığı tabelalar ile görgü tanığı arıyor.
 
Londra’da Parkhurst Road, Holloway Road kavşağında 23 Ocak’ta kaza yaşandı. Polis, 30-40 yaşlarında bir kişinin tek yönlü yolun karşı tarafına doğru hareket ederken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığını olay yerine polis, ambulans, itfaiye ve ambulans helikopter geldiği halde yarım saat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde can verdiğini duyurdu. Polis üzerinde herhangi bir kimlik çıkmayan kişinin ‘kimlik tespiti’ için harekete geçti. Bu esnada kardeşlerinden haber alamayan Mehmet ve Savaş Araz, polise kardeşinin eşkalini verererek ‘kayıp’ başvurusunda bulundu.
 
TUTUKLAMA YOK, GÖRGÜ TANIĞI ARANIYOR
 
Araz kardeşleri dün telefonla arayan polis, kaybolan kişinin kaza sonucu ölen bir kişinin eşgaline uyduğunu, kimlik tespiti için hastane morguna gelmelerini istedi. Morga giden Mehmet ve Savaş Araz, gözyaşlarıyla cesedin kardeşlerine ait olduğunu teşhis etti. Hız sınırının 20 kilometre olduğu yolda aracın çarptığı Araz’ın, yol kenarında park halindeki başka bir aracın üzerine düşerek öldüğü belirtildi. Kazadan sonra adı açıklanmayan şoförün olay yerinde ifadesinin alındığı ve soruşturmanın devam ettiği açıklandı. Herhangi bir tutuklamanın yapılmadığını açıklayan polis, yol kenarına koyduğu tabela ile görgü tanıkları arıyor.
 
4 Derby Rd, Enfield adresindeki Kırkısraklılar Dayanışma Derneği’nde taziyeleri kabul eden aile, anne ve babası Türkiye’de olan Araz’ın Türkiye’de toprağa verileceğini duyurdu. (Hürriyet)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.