kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4479
EURO
34,5073
STERLIN
40,3854
BITCOIN
$63.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cuma Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Southgate Rotary Kulübü, Başkan Karakuş’u ağırladı

Southgate Rotary Kulübü, Başkan Karakuş’u ağırladı
06.11.2018
0
A+
A-

Southgate Rotary Kulübü tarafından üyelerin katılım sağladığı Pazartesi günleri toplantı etkinliklerinde her hafta bir konuşmacı davet ediliyor. Bu hafta düzenlenen toplantıya ise Londra’nın Enfield Belediye Başkanı Saray Karakuş davet edildi.

5 Kasım Pazartesi günü Enfield’te bulunan Jolly Farmer’s  ismindeki mekanda gerçekleşen toplantıda Southgate Rotary Kulübü Başkanı Enver Kannur, kısa süre içerisinde büyük ve önemli bir göreve gelmeyi başaran Karakuş’u tebrik ederek şunları söyledi:

“Southgate Rotary Kulübü olarak her hafta Pazartesi günleri düzenlemiş olduğumuz ve oldukça faydalı geçtiğine inandığımız toplantılarımıza devam ediyoruz. Bir hayır kurumu olmamıza rağmen etkinlik ve toplantılarımızda topladığımız bağışları hayır kurumlarına gönderiyoruz. Rotary Kulübümüz misyonumuz gereği her zaman topluma fayda sağlayan bir kurum olmuş ve olmaya devam etmektedir. Her hafta toplantılarımıza başarılı bir iş insanı veya ünlü bir ismi konuşmacı olarak davet ediyoruz. Bu hafta da bizleri kırmayıp davetimize katılan Enfield Belediye Başkanı Sayın Saray Karakuş’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisi gerçekten başarılı ve topluma değer katan bir insandır. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum.”

Southgate Rotary Kulübü’nün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Karakuş ise özetle şunları söyledi:

“Her zaman toplumun yararına faydalı işler yapmaya çalışan birisi olarak Southgate Rotary Kulübünün her zaman yardımsever ve topluma yarar sağlayan çalışmalarını takdir ediyorum. Enfield Belediyesi’nde göreve başladıktan kısa bir süre içerisinde başkan olmam gerçekten benim için heyecan verici. Enfield kentsel açıdan büyük bir değişim yaşıyor. Enfield, her geçen gün büyüyen bir ilçe. Enfield’e, iyi bir şekilde hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Bugün burada davetli olmak beni çok sevindirdi. Başta Southgate Rotary Kulübü Başkanı Enver Kannur olmak üzere, katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.