kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
STERLIN
40,9744
BITCOIN
$69.925
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi büyüyor

38 yıldır hizmet veren Kıbrıs Toplum Merkezi genel kurul sürecini tamamladı.

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi büyüyor
17.06.2014
0
A+
A-

TCAA Kibris toplum merkezi web1976 yılından bu yana faaliyet gösteren Kıbrıs Türk Toplum Merkezi(Turkish Cypriot Community Association-TCCA) genel kurulunu gerçekleştirdi. Merkezin Haringey Green Lanes üzerindeki binasında gerçekleştirilen genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Onur İbrahim, ger,de bıraktıkları çalışma yılının verimli bir dönem olduğunu kaydetti. Giderlerin azalmasına karşın gelirlerinin arttığına dikkat çeken İbrahim, yeni projelerle yeni iş alanları açtıklarını ve toplumumuza yönelik projelerin sayısının çoğaldığını ifade etti. TCAA bünyesinde eğitimli ve sigortalı 55 çalışanları bulunduğunu belirten Onur İbrahim, 200’den fazla kişiye destek sunduklarını aktardı.  TCAA Başkanı yeni bir logo ile sürdürdükleri kurumsal çalışmaların düzenli olarak güncellenen web sitesi ve aylık bir bülten aracılığı ile kamuoyu ile de paylaştıldığını belirtti.
Genel kurulda söz alan yönetim kurulu üyesi Hüseyin Osman ise kurumun kendini tanıtmakta yetersiz kaldığını söyleyerek, basınla ilişkilerin arttırılması gerektiğini savundu. Geçtiğimiz günlerde Londra Gazete’nin belediye meclis üyelerini tanıtma resepsiyonuna ev sahipliği yaptıklarını da hatırlatan Osman, bu tür etkinliklerin, merkezin bilinirliliğinin artmasında etkili olacağını ifade etti.
Genel kurulda Kıbrıs Turk Toplum Merkezi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerde oluştu: Onur Ibrahim, Hüseyin Osman, Mustafa Kadir, Turkay Hadji Fillipou,Mekella Mehmet-Yeşil,Yeşim Sayhan, Hakkı Tilki, Mehmet Kemal.

TCAA’in BaşkanlığınıOnur İbrahim yürütüyor.

TCAA’in BaşkanlığınıOnur İbrahim yürütüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.