kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5541
EURO
34,8917
STERLIN
40,5740
BITCOIN
$66.767
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Büyükelçilik’te ‘housEmotion’ projesi için resepsiyon

Büyükelçilik’te ‘housEmotion’ projesi için resepsiyon
07.09.2018
0
A+
A-

Londra Tasarım Bienali’nde ‘housEmotion’ projesi ile Türkiye’yi temsil eden Tabanlıoğlu Mimarlık adına TC Londra Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyonda konuşan Türkiye Cumhuriyeti’nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç Tabanlıoğlu Mimarlık’ı başarılarından dolayı tebrik ederek, uluslararası bir organizasyon olan Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil etmelerinin gurur verici olduğunu kaydetti.

Büyükelçi Bilgiç’ten sonra söz alan Tabanlıoğlu Mimarlık Yöneticilerinden Melkan Gürsel Tabanlıoğlu TC Londra Büyükelçiliği’nde düzenlenen resepsiyon nedeniyle Büyükelçi Bilgiç’e teşekkürlerini iletti. Resepsiyona katılan davetlilere de teşekkür ederek sözlerine başlayan Tabanlıoğlu, Londra Tasarım Bienali’nde housEmotion’ projesiyle Türkiye’yi temsil etmenin gurur verici olduğunu belirtti. Tabanlıoğlu’nun birçok uluslararası organizasyonda Türkiye’yi temsil eden başarılı şirketler arasında olduğunu ifade eden Tabanlıoğlu, ‘housEmotion’ projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Büyükelçi Bilgiç’e ‘housEmotion’ projesi tanıtım dergisi hediye edildi.

TABANLIOĞLU DAHA ÖNCE BİRÇOK ORGANİZASYONDA YER ALDI

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TC Londra Büyükelçiliği’nin desteklediği, ‘housEmotion’ enstalasyonuyla 2018 Londra Tasarım Bienaline katılan Tabanlıoğlu, daha önceki yıllarda da Londra Tasarım Festivali kapsamında; 2015 yılında Tabanlıoğlu-Arik Levy işbirliğinde, ‘Geçiş, SıcakIslak’ başlıklı enstalasyonla Somerset House’da ve 2016 yılında ‘Beloved’ isimli enstalasyonu ile Victoria & Albert Müzesi’nde yer almıştı.

LONDRA TASARIM BİENALİ 4-23 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK

İlki 2016’da gerçekleşen Londra Tasarım Bienali’ni takiben bu yıl 4-23 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenen küresel buluşmada; Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İngiltere, ABD ve Türkiye dahil olmak üzere 40’tan fazla ülke ve bölgeden tasarımcının eserleri sergileniyor.

TABANLIOĞLU MİMARLIK

Tabanlıoğlu Mimarlık 1990 yılında Murat Tabanlıoğlu ve babası Hayati Tabanlıoğlu tarafından kurulmuş olup, 1995 yılında Melkan Gürsel (AIA Int.) Gruba ortak olarak katılmıştır.

İstanbul merkezli mimarlık firması 1950’den beri uzun aile geleneği ile Çankaya Camii’nin mimarı Dr. Hayati Tabanlıoğlu, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Atatürk Kültür Merkezi, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Galleria’nın Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria ile başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, konutların, ofislerin, sanayi tesislerinin, alışveriş merkezlerinin ve dönüşüm projelerinin “mekan” ve “gereksinimlerin” bireyselliğini göz önünde bulundurarak yenilikçi, ancak verimli ve ekonomik açıdan uygun tasarım alternatifleri geliştiriyor.

Tabanlıoğlu, ulusal ve uluslararası ölçeklerde mimarlık, şehircilik ve iç mimarlık alanlarında proje ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.