kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
STERLIN
41,0433
BITCOIN
$70.372
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Türk genç, adam öldürmek suçundan tutuklandı

Türk genç, adam öldürmek suçundan tutuklandı
05.09.2018
0
A+
A-


OTUZ dört yaşındaki Daniel Frederick, 8 Ocak’ta Londra’nın kuzeyinde bulunan Stoke Newington bölgesinde bir grup genç tarafından saldırıya uğrayıp bıçaklanmıştı.

Bir grup genç tarafından defalarca bıçaklanan Daniel Frederick’in, Stoke Newington’da hamile eşi ile birlikte hastane randevusundan eve dönerken saldırıya uğradığı kaydedildi.

Tutuklanan beş gençten biri olan 18 yaşındaki Türk genç Yiğiter Gök ve 17 yaşındaki diğer genç, ‘adam öldürmek suçundan’ dolayı suçlu bulundu.

Diğer zanlılardan birisi olan Hackney’den 19 yaşındaki Kacper Karasinski ve bir diğeri 17 yaşındaki bir çocuk da ‘cinayet girişiminden’ dolayı suçlu bulundu. Bazı nedenlerden dolayı ismi açıklanmayan bir gencin de Frederick’in cinayetinden suçlu bulunduğu açıklandı.

Savcı Allison Hunter, Frederick’in ‘kasıtlı, acımasız ve şiddetli bir saldırı’ sonucunda öldürüldüğünü söylendi.

Yaşanan cinayet sonrasında aylar sonra yakalanan beş sanığın dördünün cinayetin ardından Londra’dan ayrıldığı belirtildi. Karasinski’nin, ertesi gün Oslo’ya bir uçuş rezervasyonu yaptırdığı polis tarafından açıklanırken, Yiğiter Gök’ün ise olaydan sonra feribotla Fransa’ya ve Türkiye’ye gittiği belirtildi.

Metropolitan Polisi ‘Cinayeti ve Binbaşı Suç Komutanlığı’ndan kıdemli soruşturma görevlisi olan Paul Considine konuyla ilgili şöyle açıklamada bulundu:

“Bu, Daniel’in hiçbir şansı olmadığı, acımasız, şiddet ve kışkırtıcı bir saldırıydı. Kendisini savunmak için hiçbir fırsat verilmedi. Arkasından gelerek kendisini korkaklıkla bıçaklayan saldırganlar sonucunda şaşırmıştı.

Beş davalının hepsi kendilerini gizledi ve silahlandırdı ve Daniel’e acımasız bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırının tek bir sonucu olacağını, çok ciddi yaralanmaların veya ölümlerin meydana gelebileceğini biliyorlardı.

Daniel’ın saldırganları tarafından rastgele hedef alınması nedeni, bu olayda daha karmaşık bir soruşturma yapılmasına neden oldu. Ekibim delilleri titizlikle bir araya getirdi ve ölümden sorumlu olanları tutukladı ve suçladı. Jürinin sanıkları mahkum etmesi nedeniyle, Daniel’in ailesine küçük bir rahatlık sağladığını umuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.