kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.675
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Enfield’in yeni Başkanı Saray Karakuş

Enfield’in yeni Başkanı Saray Karakuş
24.05.2018
0
A+
A-

3 Mayıs’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Enfield Belediyesi’ne Başkan seçilen Saray Karakuş başkanlık görevini eski Başkan Christine Hamilton’dan devraldı.

Enfield Belediye binasında gerçekleşen tören, belediye başkanının gücünü temsil eden sembolik altın meşale taşıyan bir eskort eşliğinde salona giren Hamilton’un, konuşmasında bir yıl süren başkanlık görevini Saray Karakuş’un seçilmesinin ardından kendisine teslim edeceğini duyurdu.

Aslen Kahramanmaraş’ın Kötüre köyünden olan ve çocuk yaşta Londra’ya gelen İşçi Partili Saray Karakuş yaptığı konuşmasında, İlkokulunu Hackney bölgesinde okuduğunu, ortaokul ve lise eğitimini ise Enfield’te tamamladığını ve aynı yerde yaşamaya devam ettiğini ifade etti.

EŞİ DE YARDIMCISI SEÇİLDİ
Enfield Belediye’sinin yeni başkanı Saray Karakuş’un belki de en büyük destekçilerinden birisi olan eşi İsmet Karakuş’ta Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Enfield’in büyük bir değişim yaşadığına değinen Başkan Karakuş, “Enfield Londra’nın en önemli bölgelerinden bir tanesi ve her geçen gün büyüyor. Görev sürem boyunca eşit ve adil bir belediyecilik anlayışıyla görevimi yerine getireceğim. Bu değerli görevi en iyi şekilde yerine getirecek olabilmenin şimdiden onur ve gururunu yaşıyorum.” dedi.

NESİL ÇALIŞKAN’DA YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Diğer göreve gelen önemli isimlerden birisi olan Nesil Çalışkan, Enfield İşçi Partisi lideri olarak seçildiği için, belediye meclisinde yapılan ilk oturum ile görevine resmi olarak başladı. Saray Karakuş’un Belediye Başkanlığı görevine getirildiği için duyduğu memnuniyete değinen Çalışkan, “Oldukça önemli bir göreve getirilen Saray Karakuş’u kutluyor ve sonuna kadar kendisini desteklediğimi belirtmek istiyorum. Kendisi özellikle bu bölgede çok fazla emek verdi. Görevini ciddiye alan ve özellikle bu bölgeyi çok iyi tanıyan birisi. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.