kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5976
EURO
34,7516
STERLIN
40,6345
BITCOIN
$63.511
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Konser gelirleri, kanser araştırmalarına gidecek

Konser gelirleri, kanser araştırmalarına gidecek
08.10.2012
0
A+
A-

nazarDüzenlediği konserler ve etkinliklerle adından övgüyle söz ettiren Nazar UK Production, gelirinin bir kısmını Cancer Research UK’e (Kanser Araştırma Vakfı) bağışlayacağını belirtti.

Şirket sahibi Nazar Melis Ateş, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Cancer Research UK’e şahıs olarak kayıtlı olduğunu belirtirken, bundan böyle düzenleyecekleri bütün konser ve etkinliklerden elde edecekleri gelirin bir kısmını vakfa bağışlayacağını ifade etti.

5 yıl önce babasını kanserden kaybettiğini, bu nedenle kanser araştırmalarını desteklemek amacıyla böyle bir proje başlattığını belirten Ateş sözlerine şöyle devam etti:

‘ Bilindiği üzere 14 Ekim 2012 tarihinde Müslüm Gürses konseri düzenliyoruz. 3 Kasım’da Disco Night, 25 Kasım’da ise büyük bir pop konserimiz olacak. Konserler dışında her ay etkinliklerimiz bulunmaktadır.  Çalışma arkadaşım Sultan Ünalçakmakoğlu ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda, Müslüm Gürses konseri dahil olmak üzere, organizasyonlarımızdan elde ettiğimiz gelirin bir kısmını, şahsen kayıtlı olduğum Canser Research UK’e aktaracağız.

Babamı 5 yıl önce kaybettim. Kanser hastalarının ve yakınlarının neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Kanser  soğuk algınlığı gibi yaygınlaştı. Neredeyse 4 kişiden biri kansere yakalanıyor. NHS hizmetleri çoğu zaman yetersiz kalıyor. Bu nedenle kanser hastaları ve yakınlarına yardımcı olmak amacıyla çalışmalar yürüten bu vakfı destekleyerek manevi huzur elde etmenin mutluluğu içerisindeyim.’

Düzenledikleri organizasyonların desteklenmesini arzu ettiklerini belirten Nazar Melis Ateş, konserlerine ve diğer etkinliklerine katılarak destek veren herkesin,  aynı zamanda kanserle mücadeleye katkı sağlayacaklarını belirterek, yapılan bağışların vakfın web sitesinden takip edilebileceğinin altını çizdi.

KİTAP YAZIYOR

Babasının hastalığa yakalandığı günden, hayatını kaybettiği güne kadar olan zaman dilimini bir kitapta toplamayı planladığını belirten Nazar Melis Ateş, kitap geliriyle Adana Devlet Hastanesi yanında, hasta yakınlarının konaklayabileceği bir mekan açmayı düşündüğünü kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.