kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
STERLIN
40,9554
BITCOIN
$70.778
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

“Sevgiyle doğan kadın sevgiyle güzelleşir”

Limasollular Derneği, bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar ve Anneler gününü için kostümlü parti düzenledi.

“Sevgiyle doğan kadın sevgiyle güzelleşir”
15.03.2018
0
A+
A-

LONDRA’DA bulunan birçok dernek ve sivil toplum örgütüne destek veren ve çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüren Limasollular Derneği, bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar ve Anneler gününü için kostümlü parti düzenledi.

Uzun yıllardır Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteren Limasollular Derneği, özellikle yapmış oldukları maddi ve manevi yardımlar ile tanınmakta.

11 Mart Pazar akşamı Limasollular UK Derneği tarafından düzenlenen kostüm partisi, Londra’nın kuzeyindeki Haringey bölgesinde bulunan Kıbrıs Türk Toplum Merkezinde gerçekleşti.

Yaklaşık 100 kadının katıldığı etkinliğe, özel ve renkli kostümlerle kadınlar birbirlerine neşe kattı. Bazıları masal ve çizgi film kahramanlarını canlandırırken, bazıları ise komik kostümler giydi.

Gecenin önemini özetleyen bir konuşma yapan Limasollular UK Derneği Başkanı Arife Retvan, ifadesinde şunları söyledi:

“Kadın emeğini paylaşır, bir yudum suyunu paylaşır, aşını paylaşır, sevgisini paylaşır. Paylaşmak kadının hamurunda ve özünde vardır, bir kadın paylaşmaktan asla korkmaz. Sevgiyle doğan kadın sevgiyle güzelleşir ve bir kadının hangi kıyafetin içinde olduğu önemli değildir çünkü bir kadın her zaman güzeldir.

Biz burada hep birlikte bir mutluluk paylaşıyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikte birlikte nasıl eğlenebileceğimizi ve kadınlar olarak hedefimiz dünyaya en iyi şekilde kendimizi tanıtmaktır. Böylece yapmış olduğumuz etkinlikle çok güzel bir vesile ile dünyanın her yerinde olan bütün güzel yürekli kadınlarımızın Dünya Kadınların Gününü ve Anneler Gününü kutlarım.”

Etkinlikte DJ Ahmet ve Erdan Tatlıses’in sunduğu müzik eşliğinde kadınlar eğlendi ve muhteşem bir gece yaşandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.