kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
STERLIN
40,2033
BITCOIN
$63.970
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Djanan Turan mülteci çocuklar için bağış toplayacak

TÜRKİYE kökenli İngiliz şarkıcı Djanan Turan, 16 Mart’ta yayınlayacağı single ve müzik klibi ‘Dünya’ ile mülteci çocuklar için yardım toplayacak.

Djanan Turan mülteci çocuklar için bağış toplayacak
15.03.2018
0
A+
A-

TÜRKİYE kökenli İngiliz şarkıcı Djanan Turan, 16 Mart’ta yayınlayacağı single ve müzik klibi ‘Dünya’ ile mülteci çocuklar için yardım toplayacak. Çocuklar için barış ve huzur dolu bir dünyaya adadığı şarkıdan gelecek kazancı,  Small Projects Istanbul vakfı aracılığıyla, Türkiye’deki Ortadoğulu mülteci çocuklara hayatlarını yeniden inşa edebilmeleri için bağışlayacak.   Bunun için de 16 Mart Cuma günü İngiltere saatiyle 11.00’da İngilizce, 11.30’da ise Türkçe olarak Facebook üzerinden lansman gerçekleştirecek.

Bölgedeki savaş koşulları çocukların hayatlarına devam edebilmeleri için en büyük engelken, diğer toplumsal sorunlar da onların sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayabilmelerine imkan vermiyor. Savaş mağduru olsun veya olmasın, Türkiye’de sayısız çocuk her gün farklı istismar çeşitleriyle karşılaşıyor.

İngiltere’deki Türkiye asıllı müzisyenlerden olan Olcay Bayır’ın eşlik ettiği ‘Dünya’ şarkısında Djanan Turan, çocuklar için yaşanılamaz hale gelen bu karamsar dünyayı tasvir ediyor. Bir serzeniş niteliğinde olan şarkı, kan ve gözyaşı dolu dünyayı yıkarak çocukların hayallerindeki rengarenk dünyayı, tıpkı Adana’da onlarla çektiği klipte olduğu gibi yaratmayı amaçlıyor. Şarkı ve klip bunu anlatırken, geliri de gerçekten bu yasam alanını oluşturabilmek ve sürdürebilmek için kullanılacak.

Ortadoğulu mülteci ailelerin İstanbul’da hayatlarını yeniden kurabilmeleri için faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütü olan Small Projects Istanbul (Zeytin Ağacı Derneği), Djanan Turan’in bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplayacağı bağışları, çocukların sağlık ve eğitim gibi önemli ihtiyaçları için kullanacak. “Bomba ve kurşunların mağduru olmuş, yuvalarını terk etmek zorunda kalmış çocukların güvenli bir geleceğe sahip olması için yapabileceğiniz en küçük bağış bile onların hayatında büyük fark yaratacaktır” diyen Djanan, şarkısını £3 gibi çok cüzi bir miktara satarak çok daha fazla sayıda insanın zorlanmadan bağış yapabilmesini umuyor.

3 Mart Cumartesi günü Djanan Turan ve klipte yer alan çocukların bir araya gelmesiyle Adana’da bir lansman gerçekleşti. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, 16 Mart Cuma günü İngiltere saatiyle 11.00’da İngilizce, 11.30’da ise Türkçe olarak Facebook üzerinden yapılacak olan lansmana katılabilirsiniz. Kampanyaya katkıda bulunmak için şarkıyı satın alabilirsiniz ve isterseniz £3’ten daha fazla bağış da yapabilirsiniz. Yardım kampanyasına katılabileceğiniz son tarih 16 Nisan.

DÜNYA PRÖMİYER – DETAYLAR

Lansman tarihi: 16 Mart 2018, Cuma

İngilizce lansman saati: 11.00 (İngiltere), 14.00 (Türkiye)

Türkçe lansman saati: 11.30 (İngiltere), 14.30 (Türkiye)

Lansman adresi: https://www.facebook.com/Djanan-Turan-10069836893/

Şarkı ücreti: £3 (Tüm gelir Small Projects Istanbul Vakfı’na bağışlanacaktır)

Bağış ve bilgi websitesi: https://djananturan.bandcamp.com/track/d-nya

Bağış yapabileceğiniz son tarih: 16 Nisan 2018, Pazartesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.