kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
STERLIN
41,0857
BITCOIN
$70.615
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Balıkçıoğlu’nun yeni oyunu 25 Mart’ta sahnede

Balıkçıoğlu’nun yeni oyunu 25 Mart’ta sahnede
01.03.2018
0
A+
A-

Özellikle Kıbrıslı Türk toplumu tarafından oldukça sevilen Osman Balıkçıoğlu’nun adını taşıyan Balıkçıoğlu Kabare Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Huzur evine vermeyin beni” isimli trajikomik tiyatro oyunu 25 Mart’ta Enfield bölgesinde bulunan Millfield Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Bir matine ve bir suare şeklinde 25 Mart 2018 Pazar günü sahnelenecek tiyatro oyununun başlama saatleri 15:30 ve 19:30 olduğu öğrenildi.

Osman Balıkçıoğlu’nun yazdığı ve eşi Şadiye Balıkçıoğlu’nun yönettiği oyunda Artun Gökşan, Hüsnü Kişi, Hasan Aziz Özöncü, Fatoş Çağın, Fatma Kemal ve Osman Balıkçıoğlu oynayacak.

Daha çok sosyal sorunlara temas eden ama zaman zaman izleyenleri kahkahaya boğacak ‘Huzur evine vermeyin beni’ oyunu ile ilgili olarak Osman Balıkçıoğlu gazetemiz ile şunları paylaştı:

“Yeni oyunumuzu yazarken ve hazırlarken birçok arkadaşımın fikir ve önerilerini de göz önünde bulundurdum. Ortaya keyifli bir oyun çıktığı kanaatindeyim. Biz provalarda gerçekten çok keyif aldık. Bu enerjinin sahnede bizi izleyen konuklarımıza da geçeceğine inanıyorum. Trajikomik bir oyun ‘Huzur evine vermeyin beni.’ İçerisinde çok farklı karakterler var. Günümüzün sosyal sorunları hırsızlık, uyuşturucu azınlıklara bakış açısı, ırkçılık gibi birçok konuya değiniyor. Ama asıl bir Alzheimer hastasının yaşamını anlatan bir hikaye. Zaman zaman hüzünlendiren ancak genelde izleyenlere keyifli bir zaman geçirecek ve hatta kahkahaya boğacağına inandığımız sahneleri de var.  İmkanlarımızdan dolayı Londra’da maalesef yılda bir sefer sahne alabiliyoruz. Gönül ister ki daha fazla sahne alalım. Güney Londra’dan da çok fazla istek var. Biletlerimiz çok hızlı bir şekilde satılıyor bu da bizi mutlu ediyor. Oyuncularımızın çoğu başka işler yaptığından dolayı haftanın belli günleri 2-3 saat prova yaparak hazırlanabiliyoruz. Bu da tabi ki imkanları daha da zorlaştırıyor. Umarım kalabalık bir izleyici ile keyifli bir gün geçiririz.”

‘LONDRA YARDIM MELEKLERİ’NE BAĞIŞ

Şimdiye kadar sahneledikleri tüm oyunların gelirini bağışladıkları gibi bu oyunun da gelirini bağışlayacaklarını ifade eden Balıkçıoğlu konuşmasına şunları ekledi:

“Biz her zaman Balıkçıoğlu Kabare Tiyatrosu olarak oynadığımız oyunları hayır kurumlarına yardım amaçlı yapıyoruz. Oynadığımız tüm oyunlarda kendimiz kar yapmak yerine, kazandığımız, kar yaptığımız parayı, hayır kurumlarına bağışlamayı tercih ediyoruz. Bu oyunumuzda da kazandığımız parayı ‘Londra Yardım Melekleri’ne bağışlayacağız. Bu vesile ile kanserli hastalarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek bizi oldukça mutlu ediyor. Ayrıca oyunumuzu izleyecek sanatsever konuklarında hem keyifli bir zaman geçirmesini hem de kanserli hastalar yararına bir fayda sağlayacağını unutmamalarını isterim. Onlar adına da güzel bir yardım olmuş olacaktır.”

Eğer siz de sanat dolu keyifli bir Pazar günü geçirmek istiyor ve aynı zamanda aldığınız biletle Kanser hastalarına bir yarar sağlamak istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın. 25 Mart 2018 Pazar günü Silver St, Edmonton, London N18 1PJ Millfield Theatre’da gerçekleşecek oyunun biletleri 15 pounda satılıyor. Rezervasyon ve biletler ile ilgili bilgi için Osman Balıkçıoğlu 07985 184 160 ve Artun Gökşan 07714 328 786 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.