kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
STERLIN
41,2292
BITCOIN
$71.004
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

‘Londra Melekleri’ kuruluş yıldönümlerini kutladı

GEÇTİĞİMİZ yıl kurulan ve kanserli hastalar yararına yardım toplayan ‘Londra Yardım Melekleri’ kuruluş yıldönümünün birincisini, Regency Banqueting Suite’de düzenlenen bir yardım balosu ile gerçekleştirdi.

28 Aralık Pazar gecesi düzenlenen geceye KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, KKTC Londra Eğitim ve Kültür Ataşesi Gülgün Özçelik, KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, iş adamları ve seçkin bir davetli grubu katıldı.

Londra Yardım Melekleri Başkanı Nurten Mehmet yaptığı konuşmasında kendilerinin uzun yıllardır yardım dernekleri ile birlikte çok faydalı işler yaptıklarını ancak geçen yıl kurdukları derneklerinin kısa bir sürede tahminlerinin çok daha üstünde destek gördüğüne değinerek şunları söyledi:

“Londra Yardım Melekleri’nin kuruluş amacı toplumumuzdaki kanser hastalarını araştırmak, onların sorunlarına olumlu katkıda bulunmaktır. Kısa sürede bu kadar başarılı işlere imza atmasında emeği geçen yönetim kurulumuzdaki Aydın Hasan, Serpil Bülbüloğlu, Nazan Mustafa, Tülin Karaman, Pembe Hasan, Neslihan Çakır ve Şenel Mehmet’e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bizi destekleyen ve bugün aramızda olan tüm yardımseverlere şükranlarımı sunuyorum.”

Derneğin fahri başkanlık görevini yürütmekte olan Dr. Teoman Sırrı ise bu etkinlikten elde edilecek gelir ile kanser hastalarının ihtiyacı olan 4 yeni cihazın daha alınacağının müjdesini verdi.

KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran yaptığı konuşmada son derece önemli bir konu hakkında temsilcilik olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler. Son derece önemli ve hassas bir konuda insanlığa ve sağlığa hizmet amacı taşıyan toplum girişimlerine KKTC Londra Temsilciliği olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ve elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Birleşik Krallık’ta yaşantısını sürdüren ve yardımlaşma arzusu ile bir araya gelen Londra Yardım Melekleri’ni ve destek verenleri kutladı.”

Yardım balosunda muhteşem sesi ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatan Semra Türel unutulmayacak bir Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu. Baha YetkinErcüment İbrahim, Hüseyin Cemgünal ve Abone Orhan’ın müziği eşliğinde sahne alan Türel, sanat müziğinin klasik ve sevilen eserleriyle muhteşem bir performans sergiledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.