kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4071
EURO
34,4622
STERLIN
40,3785
BITCOIN
$62.981
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
10°C
Çarşamba Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Perşembe Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

CFA yoneticileri Huseyin Osoy ve Ali Osoy sigorta sirketi kuruyor

CFA yoneticileri Huseyin Osoy ve Ali Osoy sigorta sirketi kuruyor
20.09.2012
0
A+
A-

CFA_resimLondra’nın en büyük ve profesyonel kaza ve incinme davaları şirketlerinden Claim for Accidents’ın ortakları Hüseyin Osoy ve Ali Osoy, sigorta şirketi kurarak müşterilerine sigorta alanında da hizmet vermeye başlayacaklarını duyurdular.

Önümüzdeki Ekim ayında hizmete girmesi planlanan sigorta şirketinin motorlu araç, işyeri, ev ve profesyonel meslek sahiplerini koruma altına alan Professonal Indemnity Insurance (Mesleki Sorumluluk Sigortasi) gibi alanlarda sigorta hizmeti vereceği kaydedildi.

Claim For Accidents’ın 777-779 Tottenham High Road üzerinde faaliyet gösteren ofisinde verilecek olan sigorta hizmetlerinin, kaliteli hizmet anlayışıyla, en iyi şekilde yürütülmesi için bölümün departmanlara ayrıldığı belirtildi.

Şirketin ortaklarından Hüseyin Osoy, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada uzun yıllardır kaza ve incinme davalarında sundukları profesyonel hizmetle tanındıklarını belirterek şunları söyledi:

‘Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine işlerimizi büyüterek, sigorta şirketi kurmaya ve müşterilerimize sigorta konusunda da hizmet vermeye başlamaya karar verdik. Müşterilerimizin, genellikle, sigorta şirketlerinin servis sonrası hizmetlerinin zayıf olduğundan şikayetçi olduklarını tespit ettik. Ekim ayında hizmete sokmayı planladığımız sigorta şirketinde hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak amacıyla departmanlar oluşturduk.’

HER BİRİM İÇİN AYRI HİZMET

Motorlu araç sigortalarının, binek araç, araç filosu, minicab -taxi gibi geniş kapsamlı olduğunu belirten Hüseyin Osoy, söz konusu birimin de ‘Sürücünün hatasız olduğu kazalar’ ve ‘Sürücünün hatalı olduğu kazalar’ şeklinde ayrıldığını ve her iki bölümün de farklı ekipler tarafından yürütüleceğini kaydetti.

Business Insurance olarak bilinen sigorta ile işyerlerinin sigortalanacağını belirten Osoy, Professional Indemnity Insurance olarak bilinen sigorta ile ise profesyonel meslek sahiplerinin, olası hatalar nedeniyle mağdur olan müşterilerinin açabilecekleri davalara karşı sigortalandığını kaydetti.

Home Insurance olarak bilinen ev sigortası ile de evlerin, istenirse eşyalarıyla birlikte, hırsızlık, yangın gibi her türlü tehlikeye karşı sigorta altına alınabileceğini ifade etti.

HER TÜRLÜ HİZMETİN VERİLDİĞİ TEK ŞİRKET

Uzun yıllardır, kaza ve incinme davalarının uzman ismi olarak ün yapan Claim for Accidents, diğer şirketlerden farklı olarak kiralık araçları da kendisi veriyor. Kaza yapan araç yerine geçici olarak verilen kiralık araçları da, aracı firma kullanmadan direk kendisi temin eden Claim for Accidents, yeni kurduğu sigorta şirketiyle, her türlü hizmetin tek çatı altında verildiği tek şirket olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Claim for Accidents’in profesyonel hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyeler, şirketin 777-779 High Road Tottenham, London, N17 8AH adresindeki merkezini ziyaret edebilir, ya da 020 8885 8670 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.