kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
STERLIN
40,9321
BITCOIN
$69.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kıbrıslı Türk firma 6’ıncı kez turizm ödülü kazandı

DIRECT Traveller, 2017 İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından, son elemeye kalan İngiliz rakipler listesi arasından iki kategoride finalist olarak seçildi ve bir kategoride gümüş ödülle uğurlandı.

Kıbrıslı Türk firma 6’ıncı kez turizm ödülü kazandı
01.12.2017
0
A+
A-

DIRECT Traveller, 2017 İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından, son elemeye kalan İngiliz rakipler listesi arasından iki kategoride finalist olarak seçildi ve bir kategoride gümüş ödülle uğurlandı.

İlk kez olarak bir Türk firma, İngiltere’nin en önemli turizm ödül töreninde, 2012’den bu yana 6’ıncı kez uğurlandı.

Kuzey Kıbrıs’ın uzman seyahat firması Direct Traveller, gümüş ödülle uğurlanıp ve 6’ıncı kez ödül töreninde ödül kazanıp, 2012’den bu yana 3 altın, iki gümüş, bir bronz ödül yakalaması, kendisi ve Kuzey Kıbrıs için son derece gurur verici bir başarı yakaladı.

Direct Traveller, İngiliz Turizm Ödülleri tarafından, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2017 en iyi özel ilgi seyahat firması” gümüş ödülle layık görüldü ve 6’ıncı kez İngiliz Turizm Ödülleri tarafından ödüllendirildi.

Yönetici direktör Ramadan Özdemir: “Kuzey Kıbrıs’ı 6’ıncı kez temsil etmek Direct Traveller için son derece gurur verici bir başarıdır. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm destinasyonu olduğunu İngiltere turizm sektörüne göstermeyi başararak, kaliteli çalışmalarımızla, İngiliz halkı tarafından bu ödüle layık görüldük ve Kuzey Kıbrıs’a gitmek için sadece güneş ve sahiller değil, çok farklı ilgi çeken aktiviteler var olduğunu sunuyoruz İngiliz halkına şeklinde konuştu.

Bu sene 722,473  oy toplayan İngiliz Seyahat Ödülleri, seyahat alanındaki en iyi şirketleri ödüllendirmek için oluşturulan Birleşik Krallık’ın en büyük ödül programıdır. İngiliz Seyahat Ödülleri, tüm seyahat sektörünün en kapsamlı kategorileri olan ulaşım, destinasyon, gemi seyahati, müşteri hizmetleri, tatil ekstraları ve konaklama ile tüketici ve sanayi profesyonelleri arasında tüm seyahat endüstrisinin övgüsü ile tanınır. İş dünyasında en iyiyi bulmak söz konusu olduğunda İngiliz seyahat ödülleri sembolü, mükemmellik için bir ölçüttür.

DIRECT TRAVELLER HAKKINDA

15’inci yıllarını kutlayan, şirketi kuran Ramadan Özdemir, iyi bilinen bir Kıbrıslı Türk ailesinden gelmektedir. Anne ailesi Polemedia Enver Cakartas (Polemidia Muhtarıydı) ve baba ailesi Ramadan Özdemir, Polemedia (Ramadan Muallim – öğretmendi). 74’den önce İngiltere’ye taşınan aile, Kuzey Kıbrıs’ın her zaman kalplerinde olması dolayısıyla oğulları Ramadan Özdemir Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de pazarlamaya karar verdi.

Simdiyse alanında bir çok ödül kazanan Direct Traveller, Kuzey Kıbrıs’ta kaliteli tatil sunan, İngiltere’de önde gelen Northern Cyprus holidays uzman tur operatörlerinden biri olmuştur.

DIRECT TRAVELLER’IN ÖDÜLLERİ

Direct Traveller, İngiliz Turizm Ödülleri tarafından 6 ödüle layık görüldü. Bölümleriyse dört kez – Doğu ve Güneydoğu Avrupa uzman firması, bir kez – En iyi gezi tur firması ve 2017’de en iyi özel ilgi seyahat firması”

Direct Traveller 2012 yılında Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı tarafından turizmdeki başarılarından dolayı kabul gördü. Ödülü, Londra’da bir etkinlikte Turizm Bakanı Ünal Üstel tarafından sunuldu.

2011 yılında Sunday Times tarafından Sunday Times Virgin Fast Track 100 ligindeki tüm sektörlerde 2 milyon özel şirket arasından İngiltere’nin 77. en hızlı büyüyen şirketi olarak ödüllendirildi. Ödül Sir Richard Branson’ın Oxfordshire evinde takdim edildi.

2011 yılında Direct Traveller’ın genel müdürü, business network tarafından yılın girişimcisi olarak ödüllendirildi. Ödül Rt Hon Dr Vince Cable MP, İngiltere isletme ve Ticaret Bakanı tarafından verildi.

Direct Traveller ile ilgili daha detaylı bilgi için https://www.directtraveller.com adresini ziyaret edebilir veya 02085472857 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.