kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
STERLIN
40,9336
BITCOIN
$70.310
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Batı Londra Türk Okulu yeni binasında

BATI Londra’da bulunan WLTS (West London Turkish School) Batı Londra Türk Okulu yeni binasında hizmet vermeye devam ediyor.

Batı Londra Türk Okulu yeni binasında
14.10.2017
0
A+
A-

BATI Londra’da bulunan WLTS (West London Turkish School) Batı Londra Türk Okulu yeni binasında hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Eğitim Müşavirliklerinden gönderilen alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile yeni öğretim yılında da yeni başarılara imza atmayı hedefleyen okulda her yaş ve seviyeye uygun sınıflar bulunuyor.

1988 yılından beri başarılı bir şekilde eğitim sunan okulun başkanı İrfan Kılıçoğlu yeni hizmet binaları ve faaliyetleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Uzun yıllardır Batı Londra’da faaliyet gösteren okulumuz bu yıl yeni binasında hizmet vermeye başladı. Okulumuz, kar amacı gütmeyen ve tamamen buradaki Türkiyeli topluma eğitim anlamında destek sağlamayı ilke edinmiş bir okuldur. Uzman eğitim kadromuz ile her yaş ve her seviyeye uygun sınıflarımız bulunmaktadır. Bünyemizde 3 yaş anaokulu sınıfından itibaren GCSE, A Level Türkçe sınav hazırlık sınıfları bulunmaktadır. Ayrıca, yetişkinlere özel Türkçe eğitim sınıflarımızda var. Her geçen yıl eğitim kalitemizi daha da yükseğe çıkarıp başarılar kazandırmaya devam ediyoruz. Okulumuzun verdiği hizmet kalitesini yerinde görmek isteyen tüm herkese kapımız sonuna kadar açık. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz dilerlerse, okul sonrası matematik, fen, drama, keman, gitar, ut dersleri gibi okul sonrası kulüp bölümünden yararlanabilmektedir.”

Eğer siz de Batı Londra’da bulunan WLTS (West London Turkish School) Batı Londra Türk Okulu ile tanışmak ve ücretsiz deneme derslerine katılmak isterseniz Acland Burghley School 93 Burghley Rd, London NW5 1UJ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.